Follow us on Social Media
Product Description
Serveer je gasten de chefwaardige, goudgele krokante Amandelbollen van 11er, bijvoorbeeld als exclusief bijgerecht naast je culinaire hoogstandjes.
Amandelbollen van 11er
11er Amandelbollen zijn een verrukkelijke, chefwaardige aardappelspecialiteit van de fijnste aardappelpuree met geroosterd amandelschaafsel in een jasje van krokante amandelpanade. Ze zijn gemaakt zoals thuis in de keuken, want dit smaakt toch het allerlekkerst. De licht voorgebakken, gepaneerde aardappelamandelbolletjes vallen op door hun prachtige goudgele kleur, lekker krokante korst en fijne aroma. Een genot voor alle zintuigen, deze edele aardappelbolletjes van topkwaliteit, en perfect geschikt als exclusief bijgerecht voor naast je hoogwaardige gerechten.
Ideaal voor elke (chef-)kok
De 11er Amandelbollen zijn door hun snelle en gemakkelijke bereiding ideaal voor elke (chef-)kok. Of je ze nu direct vanuit de vriezer bereidt in de friteuse (4 tot 5 minuten op 175˚C) of in de combi-stoomoven (10 tot 13 minuten op 180˚C), de verfijnde amandelballetjes lukken altijd en zijn in een oogwenk klaar. Extra handig: je kunt alle aardappelproducten van 11er zonder kwaliteitsverlies opnieuw opwarmen. Serveer ze als bijgerecht, als hoofdgerecht of als snack, en ze maken elke maaltijd bijzonder.
Per vier zakken, diepgevroren
11er Amandelbollen worden per vier zakken van 1,5 kg diepgevroren geleverd. Zo kun je dagelijks ontdooien wat nodig is. Elke zak bevat minstens 65 bolletjes van circa 20 gram per stuk. In de diepvries bewaard bij -18˚C zijn de ronde aardappelhapjes ten minstens twee maanden houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Na ontdooien niet opnieuw invriezen. Verwen je gasten ook met de andere heerlijke diepgevroren aardappelspecialiteiten van 11er.
Show more
Show less
Amandelbollen van 11er
11er Amandelbollen zijn een verrukkelijke, chefwaardige aardappelspecialiteit van de fijnste aardappelpuree met geroosterd amandelschaafsel in een jasje van krokante amandelpanade. Ze zijn gemaakt zoals thuis in de keuken, want dit smaakt toch het allerlekkerst. De licht voorgebakken, gepaneerde aardappelamandelbolletjes vallen op door hun prachtige goudgele kleur, lekker krokante korst en fijne aroma. Een genot voor alle zintuigen, deze edele aardappelbolletjes van topkwaliteit, en perfect geschikt als exclusief bijgerecht voor naast je hoogwaardige gerechten.Ideaal voor elke (chef-)kok
De 11er Amandelbollen zijn door hun snelle en gemakkelijke bereiding ideaal voor elke (chef-)kok. Of je ze nu direct vanuit de vriezer bereidt in de friteuse (4 tot 5 minuten op 175˚C) of in de combi-stoomoven (10 tot 13 minuten op 180˚C), de verfijnde amandelballetjes lukken altijd en zijn in een oogwenk klaar. Extra handig: je kunt alle aardappelproducten van 11er zonder kwaliteitsverlies opnieuw opwarmen. Serveer ze als bijgerecht, als hoofdgerecht of als snack, en ze maken elke maaltijd bijzonder.Per vier zakken, diepgevroren
11er Amandelbollen worden per vier zakken van 1,5 kg diepgevroren geleverd. Zo kun je dagelijks ontdooien wat nodig is. Elke zak bevat minstens 65 bolletjes van circa 20 gram per stuk. In de diepvries bewaard bij -18˚C zijn de ronde aardappelhapjes ten minstens twee maanden houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Na ontdooien niet opnieuw invriezen. Verwen je gasten ook met de andere heerlijke diepgevroren aardappelspecialiteiten van 11er.This might also be of interest
Product information
GTIN code | 9001442235525 |
---|---|
Brand | 11er |
Product code | 2007812 |
Country of origin | Oostenrijk |
Datum eerste verzending | 17-04-2024 |
Shelf life
Bewaarconditie | Diepvries |
---|---|
Minimum shelf life from delivery | 61 dagen |
Maximum storage temperature | -18 ˚C |
Minimum storage temperature | -18 ˚C |
Storage instructions | In de diepvries bij -18 °C (*** vak) ten minste houdbaar tot einde: Na het ontdooien niet opnieuw invriezen! |
Sizes and weights
Net weight (g) | 1500 |
---|---|
Gross weight (g) | 1517 |
Depth (mm) | 73 |
Width (mm) | 225 |
Height (mm) | 289 |
Ingredients
aardappelen 66%, TARWEMEEL, plantaardige oliën (zonnebloem, koolzaad) in wisselende verhoudingen, AMANDELEN 6%, water, aardappelzetmeel, zout, dextrose, VOLLE MELKPOEDER, gist, specerijen. |
Certification
Nutritional values
Energy | 968 kJ (231 kcal) |
---|---|
Fat | 11 g |
Saturates | 0.8 g |
Carbohydrate | 27 g |
Sugars | 0.5 g |
Fibre | 2.7 g |
Protein | 4.9 g |
Salt | 1 g |
Reference | 100 g |
Preparation method
Preparation instruction | De diepvries kroketten in tot 175°C verhit frituurvet/-olie doen en in ong. 4-5 minuten goudgeel frituren (frituurmand slechts tot de helft vullen, niet helemaal vol). De konvektomaat tot 180°C voorverwarmen. De diepvries kroketten ong. 10-13 minuten goudgeel bakken. Na de helft van de baktijd keren. |
---|
Sensory features
Fragrance | Als aardappelen en amandelen, mild gefrituurd. Zonder enige vreemde geur |
---|---|
Taste | Als aardappelen en amandelen, mild gefrituurd. Zonder enige vreemde smaak |
Colour | Goudgeel |
Allergens
Allergeenvrij op basis van recept | Mosterd, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Soja, Vis, Weekdieren, Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228), Lupine, Eieren, Aardnoten (pinda's) |
---|---|
Allergeenbevattend | Melk, Gluten, Noten |