View total
Range

My QSTA

Back

Best Bakery taartpunt tropical bavaroise 20x125g

Product code 2007319

€ 32,00 / Unit excl. BTW

Available soon *

* I would like a notification when the product is in stock.

Unfortunately, this product is not in stock. Enter your e-mailaddress to recieve a notification when it's in stock again.

What you can expect:

Fast delivery, every day

No minimum order value requirement

Simple payment via iDeal or credit card

Follow us on Social Media

Product Description

Verrijk je banketassortiment met de zonnig-fruitige Taartpunt Tropical Bavaroise van Best Bakery: ambachtelijke patisserie van topkwaliteit die smelt op de tong.

Taartpunt Tropical Bavaroise van Best Bakery

Tropical Bavaroise van Best Bakery is een heerlijk tropisch bavaroisgebakje van mango, passievruchten, ananas, perzik en abrikoos, een verrukkelijke zachtkrokante bodem en – als kers op de taart – twee stijlvolle chocoladeschildjes. Ambachtelijke patisserie van topkwaliteit die bij elke hap smelt op de tong. Dit luchtige bavaroistaartje van tropische vruchten is verslavend lekker. Heerlijk bij een vers kopje koffie of thee, als dessert of gewoon tussendoor.

Wereld van zoete verleiding

Best Bakery biedt een wereld van zoete verleiding: van oogverblindende en tongstrelende gebakjes en taarten tot nostalgische en eigentijdse koekjes in diverse vormen en smaken. Zo kun je volop variëren en je gasten of klanten steeds opnieuw verwennen. Alle banketproducten van Best Bakery worden ambachtelijk bereid en bevatten de (h)eerlijkste natuurlijke ingrediënten.

Per 20 punten, diepgevroren

Best Bakery Tropical Bavaroise Punt wordt per 20 punten diepgevroren geleverd. Zo kun je dagelijks ontdooien wat nodig is. In de diepvries bewaard (tot maximaal -18˚C) is het luxegebak minstens 365 dagen houdbaar vanaf levering (zie de datum op de verpakking). Voor gebruik ontdooien en in gesloten verpakking gekoeld bewaren bij +4°C tot +7°C. Serveer ook de andere heerlijke patisserieproducten van Best Bakery.
Show more Show less

This might also be of interest

Best Bakery appelslof 12x150g
€ 22,20 / Unit

Available soon *

Per Unit
Best Bakery taartpunt worteltaartje 20x115g
€ 40,00 / Unit

Available soon *

Per Unit
Best Bakery taartpunt red velvet 20x110g
€ 40,00 / Unit

Available soon *

Per Unit

Product information

GTIN code 8719327652107
Brand Best Bakery
Product code 2007319
Country of origin Nederland
Datum eerste verzending 17-07-2023

Sizes and weights

Gross weight (g) 2500
Net weight (g) 2500

Ingredients

suiker, fruit (5% mango, 3% passievruchten, 2% ananas, 2% perzik, 2% abrikoos), MELK, yoghurt (MELK), TARWEbloem, boter (MELK), plantaardige olie (palmpit, raapzaad, geheel gehard palmpit olie), water, cacaomassa, EIWIT, room (MELK), glucosestroop, EIEREN, AMANDELEN, gelatine varken, MELKpoeder, gemodificeerd maiszetmeel, rijsmiddelen (E500, E450, E450vii, E450i, E341i), cacaoboter, boterolie (MELK), lactose (MELK), gemodificeerd zetmeel, passievruchtsap concentraat, invertsuikerstroop, TARWEzetmeel, bourbon vanille suiker, bakkerszout, stabilisatoren (E170, E407, E516, E339), weipoeder (MELK), aardappelzetmeel, zuurteregelaars (E330, E509, E332, E331), citroenschil, cacaopoeder, plantaardig vet (kokos, palmpit , palm), gedroogde glucosestroop, verdikkingsmiddelen (E401, E415, E412, E406), emulgator: E322 (SOJA), vanille extract, emulgatoren (E471, E433, E322 (SOJA), E472b, E477, E481), aroma (aroma, natuurlijk aroma), EIgeel, antioxidanten (E300, E223 (SULFIET)), conserveermiddelen (E202), natuurlijk vanille aroma, geleermiddelen (E440), kleurstoffen (E160b, E150a), MELKEIWIT, draagstof (E1520), gemodificeerd aardappel zetmeel.

Nutritional values

Energy 1328 kJ (317 kcal)
Fat 18.5 g
Saturates 12.3 g
Carbohydrate 34.1 g
Sugars 27.1 g
Fibre 0.32 g
Protein 3.46 g
Salt 0.24 g
Reference 100 g

Shelf life

Bewaarconditie Diepvries
Minimum shelf life from delivery 365 dagen
Maximum storage temperature -18 ˚C
Storage instructions Na ontdooien gereed voor consumptie

Allergens

Allergeenbevattend Eieren, Melk, Aardnoten (pinda's), Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228), Gluten, Sojabonen