Follow us on Social Media
Product Description
Geef je carpaccio de perfecte Italiaanse touch met deze diepbruine, zalig zure Dressing Carpaccio van Epos.
Dressing Carpaccio van Epos
Epos Dressing Carpaccio is de perfecte dressing voor elke (runder)carpaccio. De diepbruine dressing smaakt en ruikt als wijnazijn. Het zuur in de carpacciodressing zorgt ervoor dat het vlees boterzacht wordt. De bijzondere dressing bevat naast specerijen zoals dille, basilicum en rozemarijn bovendien een rookaroma, dat de carpaccio een subtiele rooksmaak geeft. Dressing Carpaccio is vrij van 24 wettelijke allergenen (er kan sprake zijn van kruisbesmetting).
Perfecte Italiaanse smaak
Je carpaccio omtoveren tot een échte Italiaanse lekkernij? Met deze Epos Dressing Carpaccio geef je dit voorgerecht van dungesneden ossenhaas of ander mager rundvlees in een handomdraai de perfecte smaak. Leg de carpaccio waaiervormig op de bordjes. Garneer het gerecht met rucola, snippers oude kaas, zongedroogde tomaatjes, kappertjes en geroosterde pijnboompitten. Schenk de kruidenolie over de opgemaakte schotel (10 gram over 100 gram carpacciovlees).
Tip: leg de rucola met Epos-carpacciodressing ook eens ónder het vlees. En ook in een rauwkostsalade doet deze dressing wonderen.
In handige flacon
De vloeibare Dressing Carpaccio wordt geleverd in een flacon met handige spuittuit. De kruidenolie is zo gemakkelijk schenk- en doseerbaar. In gesloten verpakking is de dressing 6 maanden houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Bewaar de carpacciodressing gekoeld en droog. Voor gebruik altijd even schudden. Meer inspiratie nodig? Bekijk onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken Epos-marinades.
Show more
Show less
Dressing Carpaccio van Epos
Epos Dressing Carpaccio is de perfecte dressing voor elke (runder)carpaccio. De diepbruine dressing smaakt en ruikt als wijnazijn. Het zuur in de carpacciodressing zorgt ervoor dat het vlees boterzacht wordt. De bijzondere dressing bevat naast specerijen zoals dille, basilicum en rozemarijn bovendien een rookaroma, dat de carpaccio een subtiele rooksmaak geeft. Dressing Carpaccio is vrij van 24 wettelijke allergenen (er kan sprake zijn van kruisbesmetting).Perfecte Italiaanse smaak
Je carpaccio omtoveren tot een échte Italiaanse lekkernij? Met deze Epos Dressing Carpaccio geef je dit voorgerecht van dungesneden ossenhaas of ander mager rundvlees in een handomdraai de perfecte smaak. Leg de carpaccio waaiervormig op de bordjes. Garneer het gerecht met rucola, snippers oude kaas, zongedroogde tomaatjes, kappertjes en geroosterde pijnboompitten. Schenk de kruidenolie over de opgemaakte schotel (10 gram over 100 gram carpacciovlees).Tip: leg de rucola met Epos-carpacciodressing ook eens ónder het vlees. En ook in een rauwkostsalade doet deze dressing wonderen.
In handige flacon
De vloeibare Dressing Carpaccio wordt geleverd in een flacon met handige spuittuit. De kruidenolie is zo gemakkelijk schenk- en doseerbaar. In gesloten verpakking is de dressing 6 maanden houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Bewaar de carpacciodressing gekoeld en droog. Voor gebruik altijd even schudden. Meer inspiratie nodig? Bekijk onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken Epos-marinades.Product information
GTIN code | 8711348000677 |
---|---|
Brand | Epos |
Product code | 1001219 |
Country of origin | Nederland |
Sensory features
Fragrance | producttypisch |
---|---|
Taste | producttypisch |
Colour | groen |
Allergens
Allergeenvrij op basis van recept | Vis, Weekdieren, Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228), Melk, Mosterd, Gluten, Eieren, Aardnoten (pinda's), Lupine, Noten, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Soja |
---|
Ingredients
vegetable oil (sunflower, canola, olive), smoke flavour, herbs and spices (dill, basil, rosemary, chilli), salt, antioxidant (E300), flavouring, acid (E330) |
Sizes and weights
Height (mm) | 228 |
---|---|
Width (mm) | 70 |
Depth (mm) | 82 |
Gross weight (g) | 1000 |
Net weight (g) | 1000 |
Shelf life
Minimum shelf life from delivery | 22 dagen |
---|---|
Maximum storage temperature | 7 ˚C |
Minimum storage temperature | 2 ˚C |
Nutritional values
Energy | 3540.511 kJ (861.044 kcal) |
---|---|
Fat | 95 g |
Saturates | 12 g |
Mono-unsaturates | 34 g |
Polyunsaturates | 49 g |
Carbohydrate | 1 g |
Sugars | 0 g |
Fibre | 0 g |
Protein | 0 g |
Salt | 0.97 g |
Fatty acids, total trans | 0.9 g |
Sodium | 0.04 g |
Reference | 100 g |