View total
Range

My QSTA

Back

ALLERFIJNSTE KRUIDEN 5 GR

Product code 1000327

€ 43,42 / 1.5 kg excl. BTW

70 stocks available

Per 1.5 kg

What you can expect:

Fast delivery, every day

No minimum order value requirement

Simple payment via iDeal or credit card

Product variants

ALLERFIJNSTE KRUIDEN 5 GR
€ 84,94 / 3 kg

54 stocks available

Per 3 kg

Follow us on Social Media

Product Description

Geef je gebraden gehaktballen en braadworsten een oer-Hollandse smaak met deze fijne Kruidenmix Allerfijnste Kruiden van Epos (zonder zout).

Kruidenmix Allerfijnste Kruiden van Epos

Epos Kruidenmix Allerfijnste Kruiden is een uitgekiende mix van ouderwets lekkere gehaktkruiden zonder toegevoegd zout. De basisgehaktmix bevat kruiden en specerijen zoals witte peper, koriander, foelie, gember, nootmuskaat en kurkuma. Deze kruiden zijn extra fijn gemalen en daardoor perfect voor de vertrouwde Hollandse gehaktbal en de worstmakerij. Met zijn fijne aroma geeft de gehaktkruidenmix je gehaktballen en ander vlees die bekende, oerdegelijke smaak en geur uit de Nederlandse keuken.

Voor gehaktballen en braadworst

Deze fijne basisgehaktmix is ideaal voor het kruiden van gehaktballen, braadworst, verse worst, rollades en andere (grote) stukken vlees. Gebruik de lichtbruine kruidenmix ook eens voor het op smaak brengen van culinaire creaties zoals een quinoa-bietenburger en zure zult. Meng de Allerfijnste Kruiden voor het bakken door het gehakt of strooi de kruidenmix over het vlees. De adviesdosering is 5 gram per kilo product. Voeg eventueel naar smaak zout toe.

In kunststof emmer

Gehaktkruidenmix Allerfijnste Kruiden van Epos wordt in poedervorm geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking is de kruidenmix 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar de kruidenmixen altijd droog. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken kruidenmixen van Epos.

Smaakvolle kruidenmixen van Epos

De kruidenmixen van Epos zijn echte smaakmakers voor specialisten in vers. Zelf je kruiden mixen is niet nodig: in ons enorme assortiment vind je de allerbeste kruidenmixen om je huisgemaakte vleesspecialiteiten, kipproducten, viscreaties, wilddelicatessen, pastagerechten en kant-en-klaarmaaltijden nog meer smaak, kleur en geur te geven. Van onmisbare basiskruiden tot complete, uitgekiende melanges en van oer-Hollandse smaaksensaties tot exotische kruiden en specerijen; dankzij het grote aanbod aan smaken is er altijd een geschikte Epos-kruidenmix om jouw vlees, vis of gevogelte heerlijk te kruiden.

Gevarieerd kwaliteitsaanbod

In ons assortiment Epos-kruidenmixen combineren we de lekkerste smaken en de beste kwaliteit met een eerlijke prijs. Enkele kruidenmixen bevatten geen zout. Vraag je rayonmanager gerust advies over smaken, doseringen en recepten. Hij of zij deelt graag zijn kennis over de Epos-kruidenmixen en kan je alles vertellen over de veelzijdige mogelijkheden en toepassingen. Zo haal jij het beste uit onze kruidenmixen en kun je je klanten blijven verrassen met een gevarieerd productaanbod vol smaak en sublieme kwaliteit.
Show more Show less

Product information

GTIN code 8711348010119
Brand Epos
Product code 1000327
Country of origin Nederland

Sensory features

Colour lichtbruin
Fragrance producttypisch
Taste producttypisch

Allergens

Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren, Noten, Mosterd, Melk, Selderij, Gluten, Eieren, Aardnoten (pinda's), Lupine, Sesamzaad, Soja, Vis, Weekdieren, Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)

Ingredients

99.8% herbs and spices (white pepper, coriander, mace, ginger powder, nutmeg, turmeric), kruidenolie (koriander)

Sizes and weights

Gross weight (g) 1500
Net weight (g) 1500
Diameter (mm) 201
Height (mm) 138

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C
Minimum storage temperature 2 ˚C
Storage instructions 24 maanden houdbaar in gesloten verpakking. koel en droog bewaren

Nutritional values

Energy 1487.562 kJ (357.123 kcal)
Fat 12.8 g
Saturates 3.2 g
Mono-unsaturates 6.1 g
Polyunsaturates 1.6 g
Carbohydrate 36.2 g
Sugars 0.6 g
Polyols 0 g
Fibre 28.4 g
Protein 10.1 g
Salt 0.1 g
Cholesterol 0 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 0 g
Potassium 0 g
Calcium 0 g
Reference 100 g