View total
Range

My QSTA

Back

Epos marinade Indonesian style 2,3kg

Product code 1007162

€ 32,60 / 2.3 kg excl. BTW

194 stocks available

Per 2.3 kg

What you can expect:

Fast delivery, every day

No minimum order value requirement

Simple payment via iDeal or credit card

Follow us on Social Media

Product Description

Geef je satévlees, drumsticks, spareribs en wokgerechten de perfecte zoetpittige Indonesische smaak met deze glanzende warmrode Bistro-kruidenolie Indonesian Taste van Epos.

Bistro-kruidenolie Indonesian Taste van Epos

Kruidenolie Indonesian Taste uit de Bistro-serie is een warmrode, iets lobbige oliemarinade met een zoetpittige smaak, zonder heet te worden. Exotische kruiden en specerijen, zoals knoflook, chili, koriander en paprika, zorgen voor een echt Indonesisch smaakpalet. De geur neemt je direct mee naar de Indonesische keuken, maar heeft ook wat weg van de tandoori uit de Indiaanse keuken. Kruidenolie Indonesian Taste is vrij van 24 wettelijke allergenen (er kan sprake zijn van kruisbesmetting).

Voor je ambachtelijke specialiteiten

Bistro-kruidenolie Indonesian Taste smaakt heerlijk over sateetjes en drumsticks en doet het geweldig als marinade voor spareribs en door wokgerechten. Bestrijk of marineer je vlees, vis, kip of groentegerecht eenvoudig met de kruidenolie (60 tot 100 gram per kilo product) of schenk de marinade over een opgemaakte vleesschotel of braadslee. Daarna is het alleen nog een kwestie van roosteren, bakken, grillen of barbecueën. Marinade Indonesian Taste is ook heerlijk op satéspiesen en voor het aflakken van grillworsten en spareribs. Verras je klanten en vul je vitrine ook eens met Indonesische drumsticks en Indonesische shaslicks.
Tip: liever geen marinade op oliebasis, maar een variant op waterbasis? Dan is Marinade Tandoori Ambacht, een nummer-1-marinade van Epos, een uitstekende keuze.

In handige jerrycan

De vloeibare, iets lobbige Bistro-kruidenolie Indonesian Taste wordt geleverd in een handige jerrycan. In gesloten verpakking is de marinade 6 maanden houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Bewaar de kruidenolie gekoeld en droog. Altijd even schudden voor gebruik. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken Bistro-kruidenoliën van Epos.

Bistro: smaakvolle oliemarinades van Epos

De Bistro-kruidenoliën van Epos combineren de lekkerste smaken met de beste kwaliteit. We hebben onze kruidenoliën zó ontwikkeld dat op het vlees- of visproduct slechts een minimale hoeveelheid marinade nodig is, terwijl dit maximaal smaak afgeeft. De juiste combinatie van oliën en specerijen zorgt bovendien voor een mooi kleurbehoud van het vlees. Dankzij het grote aanbod aan smaken is er altijd wel een Bistro-kruidenolie die past bij jouw vleesspecialiteit, kipgerecht, visrecept, aardappelschotel of wokgerecht. Verras je klanten en zorg voor variatie!

Natuurlijke ingrediënten

Onze Bistro-oliemarinades zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en meestal glutenvrij (er kan sprake zijn van kruisbesmetting). Zout is in elke marinade onmisbaar. Verder zijn onze kruidenoliën zo ‘schoon’ en natuurlijk mogelijk. Zo vind je in onze marinades geen geharde vetten en transvetten, wat past bij een gezonde leefstijl. Perfect dus voor een smaakvolle presentatie van je huisgemaakte specialiteiten en een ideale keuze voor de specialist die zijn klanten graag gezonde gerechten voorschotelt.
Show more Show less

Product information

GTIN code 8711648085299
Brand Epos
Product code 1007162
Country of origin Nederland

Sizes and weights

Net weight (g) 2300
Gross weight (g) 2425

Ingredients

plantaardige olie (raap), 11% kruiden en specerijen (knoflookpoeder, paprikapoeder, koriander, chilipeper, gemberpoeder, fenegriek (peulvruchten), cayennepeper, witte peper), suiker, zout, aroma, paprikaconcentraat, gekarameliseerde suiker, natuurlijk aroma, zoethoutwortel poeder

Nutritional values

Energy 2894 kJ (702 kcal)
Fat 70.2 g
Saturates 7.7 g
Mono-unsaturates 41.3 g
Polyunsaturates 20.1 g
Carbohydrate 13.5 g
Sugars 9.7 g
Starch 3.8 g
Fibre 3.1 g
Protein 2.3 g
Salt 8.8 g
Reference 100 g

Shelf life

Minimum shelf life from delivery 21 dagen