View total
Range

My QSTA

Back

BRAADAROMAPOEDER

Product code 1000408

€ 59,77 / 2 kg excl. BTW

75 stocks available

Per 2 kg

What you can expect:

Fast delivery, every day

No minimum order value requirement

Simple payment via iDeal or credit card

Follow us on Social Media

Product Description

Geef je vleesproducten een ambachtelijke braadsmaak en braadkleur met deze hartige Smaakverfijner Braadaromapoeder van Epos.

Smaakverfijner Braadaromapoeder van Epos

Epos Smaakverfijner Braadaromapoeder is een uitgekiend strooiaroma dat je vleesproducten een heerlijke hartige braadsmaak, braadkleur en braadgeur geeft, waardoor het vlees minder lang in de oven hoeft. Het poeder bevat alleen aroma met de geur van gebraden vlees.

Voor gegrild vlees en bouillons

Deze hartige smaakverfijner is ideaal om alle vleessoorten en bouillons een heerlijke braadsmaak te geven. Gebruik de veelzijdige lichtbruine smaakverfijner bijvoorbeeld voor gegrilde worst, sudderlapjes en gegrild vlees zoals kip, rosbief en fricandeau. Ook je gebakken aardappels krijgen van dit braadaromapoeder een fijne braadsmaak. Strooi de Smaakverfijner Braadaromapoeder tijdens het bereiden naar smaak over het vlees, meng het door je gerecht of rol de grillworst door het poeder. De adviesdosering is 35 gram per kilo (vlees)product en 30 gram per liter bouillon.

In kunststof emmer

Smaakverfijner Braadaromapoeder van Epos wordt in poedervorm geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking is de kruidenmix 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar de kruidenmixen altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere smaakverfijners van Epos.

Technologische hulpstoffen van Epos

De technologische hulpstoffen van Epos zorgen dat je producten en gerechten langer houdbaar blijven, beter smaken of er aantrekkelijker uitzien. Met onze hulpstoffen geef je je culinaire creaties een betere binding, kleur, smaak, extra malsheid of meer volume. Dankzij het veelzijdige aanbod is er altijd wel een hulpstof die de kwaliteit van jouw worst- of vleesspecialiteit, kipgerecht, soep of saus de juiste kwaliteitsboost geeft.
Show more Show less

Product information

GTIN code 8711348006358
Brand Epos
Product code 1000408
Country of origin Nederland

Sensory features

Taste producttypisch
Colour licht bruin
Fragrance producttypisch

Allergens

Allergeenvrij op basis van recept Vis, Weekdieren, Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228), Sesamzaad, Selderij, Schaaldieren, Soja, Mosterd, Melk, Lupine, Gluten, Eieren, Aardnoten (pinda's), Noten

Ingredients

flavouring

Sizes and weights

Height (mm) 138
Diameter (mm) 201
Gross weight (g) 2000
Net weight (g) 2000

Shelf life

Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Minimum storage temperature 2 ˚C
Maximum storage temperature 7 ˚C

Nutritional values

Energy 992 kJ (234 kcal)
Fat 2 g
Saturates 0.2 g
Mono-unsaturates 1.6 g
Polyunsaturates 0.2 g
Carbohydrate 22 g
Sugars 11 g
Fibre 0 g
Protein 32 g
Salt 39 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 15.6 g
Reference 100 g