View total
Range
Back
- Diepvries
- Vis / Visvervangers
- Vis
- Frisian Fish kibbeling PURE MSC 2,5kg
Product Description
Met deze malse voorgebakken Kibbeling van Frisian Fish vang je elke visliefhebber.
Voorgebakken Kibbeling van Frisian Fish
Frisian Fish Kibbeling bestaat uit mooie voorgebakken stukken Alaskakoolvis, naar eigen recept van Frisian Fish gebatterd in een kruidig jasje van onder meer tarwebloem, koolzaadolie, zout, koriander, uienpoeder, foelie, Spaanse peper, gember en kurkumapoeder. Een ware delicatesse en razend populair. Je hoeft de bevroren visstukjes maar kort te bereiden in de frituurpan. Met hun krokante bite en malse vlees is de kibbeling lekker als snack of fingerfood, en als sidedish bij allerlei gerechten.
Visspecialiteiten van topklasse
Gun jij de visliefhebbers in je horecazaak of visspeciaalzaak het neusje van de zalm? Met het ruime topassortiment vriesverse vis en schaal- en schelpdieren van Frisian Fish heb jij goud in handen. Al het lekkers dat zij kweken, uit zee halen en als eindproduct maken, is smaakvol, supervers en van de hoogste kwaliteit. Deze kibbeling van pure Alaska pollak (Theragra chalcogramma) is bovendien voorzien van het MSC-keurmerk voor duurzame visserij. Zo heb jij altijd de perfecte basis in huis voor de lekkerste culinaire vishoogstandjes.
Per 2,5 kilo, los ingevroren
Frisian Fish Kibbeling wordt per 2,5 kilo bruto diepgevroren geleverd in een stoere en gemakkelijk te herkennen Frisian Fish-doos. De kibbelingstukjes wegen 20 tot 35 gram en zijn los ingevroren, zodat je eenvoudig porties op maat kunt maken. In de diepvries tot -18°C bewaard zijn ze houdbaar tot de datum op de verpakking.
Show more
Show less
Voorgebakken Kibbeling van Frisian Fish
Frisian Fish Kibbeling bestaat uit mooie voorgebakken stukken Alaskakoolvis, naar eigen recept van Frisian Fish gebatterd in een kruidig jasje van onder meer tarwebloem, koolzaadolie, zout, koriander, uienpoeder, foelie, Spaanse peper, gember en kurkumapoeder. Een ware delicatesse en razend populair. Je hoeft de bevroren visstukjes maar kort te bereiden in de frituurpan. Met hun krokante bite en malse vlees is de kibbeling lekker als snack of fingerfood, en als sidedish bij allerlei gerechten.Visspecialiteiten van topklasse
Gun jij de visliefhebbers in je horecazaak of visspeciaalzaak het neusje van de zalm? Met het ruime topassortiment vriesverse vis en schaal- en schelpdieren van Frisian Fish heb jij goud in handen. Al het lekkers dat zij kweken, uit zee halen en als eindproduct maken, is smaakvol, supervers en van de hoogste kwaliteit. Deze kibbeling van pure Alaska pollak (Theragra chalcogramma) is bovendien voorzien van het MSC-keurmerk voor duurzame visserij. Zo heb jij altijd de perfecte basis in huis voor de lekkerste culinaire vishoogstandjes.Per 2,5 kilo, los ingevroren
Frisian Fish Kibbeling wordt per 2,5 kilo bruto diepgevroren geleverd in een stoere en gemakkelijk te herkennen Frisian Fish-doos. De kibbelingstukjes wegen 20 tot 35 gram en zijn los ingevroren, zodat je eenvoudig porties op maat kunt maken. In de diepvries tot -18°C bewaard zijn ze houdbaar tot de datum op de verpakking.This might also be of interest
Per Unit
Per Unit
Per Unit
Product information
GTIN code | 8718724597967 |
---|---|
Brand | Frisian Fish |
Product code | 2010343 |
Country of origin | Nederland |
Certification

Ingredients
MSC Alaska Pollack (VIS) 70,0%, Panade (30%): TARWEbloem, koolzaadolie, water, paprikapoeder, zout, aardappelzetmeel, koriander, uienpoeder, rijstmeel, foelie, Spaanse peper, gember, kurkumapoeder, Zoethout, peterselie, witte peper, gist, WEIpoeder (melk), maïs , E500 (rijsmiddel) |
Nutritional values
Energy | 711 kJ (170 kcal) |
---|---|
Fat | 7.7 g |
Saturates | 1.1 g |
Carbohydrate | 11.2 g |
Sugars | 0.7 g |
Protein | 13.3 g |
Salt | 2 g |
Reference | 100 g |
Shelf life
Bewaarconditie | Diepvries |
---|---|
Minimum shelf life from delivery | 270 dagen |
Maximum storage temperature | -18 ˚C |
Allergens
Allergen description
Gluten | E |
---|---|
Milk | E |
Fish | E |

Frisian Fish kibbeling PURE MSC 2,5kg
€ 27,75 /Unit