View total
Range

My QSTA

Back

Giacobbe lasagne zalm 30x300g

Product code 2007816

€ 115,30 / 30 stuks excl. BTW

Available soon *

* I would like a notification when the product is in stock.

Unfortunately, this product is not in stock. Enter your e-mailaddress to recieve a notification when it's in stock again.

What you can expect:

Fast delivery, every day

No minimum order value requirement

Simple payment via iDeal or credit card

Follow us on Social Media

Product Description

Serveer je gasten in no-time een tong- en oogstrelende mediterrane pastaspecialiteit met de eersteklas Lasagne Zalm van Giacobbe.

Lasagne Zalm van Giacobbe

Giacobbe Lasagne Zalm is een verrukkelijke lasagne naar oud familierecept, met fijne zalmragout, bechamelsaus en spinazie, bestrooid met kaas. De romige lasagne is zacht als zijde, zit vol smaak en heeft precies de juiste bite, met echte stukjes zalm. Kan het hemelser? Jazeker, want de saus bevat uitsluitend traditioneel zongerijpte tomaten en typische kruiden van Bella Italia. Dat proef je! En… met zijn prachtige groen-wit-zalmkleurige laagjes is deze eersteklas zalmlasagne een lust voor het oog op elk bord.

Met gemak de hoogste kwaliteit

Als (chef-)kok ga je altijd voor de hoogste kwaliteit. Met deze Lasagne Zalm maak je het jezelf gemakkelijk: je bakt de bevroren lasagne (zonder zak) in een 1/1 gastronormschaal eenvoudig dertig tot veertig minuten in een voorverwarmde heteluchtoven op 160 tot 170°C. Even laten rusten, en je zinnenstrelende mediterrane pastaspecialiteit is klaar. Ondertussen heb je alle tijd voor een bijgerecht naar eigen signatuur. Lekker efficiënt en dus ideaal voor grootkeukens in de zorg, restaurants, kantines en cateringbedrijven.

Per 30 porties, diepgevroren

Lasagne Zalm wordt in een doos met dertig porties van 300 gram diepgevroren geleverd. Bewaar de zalmlasagne in de diepvries bij maximaal -18˚C. De lasagne is dan tot minstens zes maanden na levering houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Verhitten voor gebruik en goed doorgaren. Eenmaal ontdooid niet opnieuw invriezen. Verwen je gasten ook met de andere diepgevroren eersteklas pastaspecialiteiten van Giacobbe.
Show more Show less

This might also be of interest

Giacobbe lasagne groente 30×300g
Vegetarisch € 80,02 / 30 stuks

201 stocks available

Per 30 stuks
Giacobbe lasagne Bolognese 30x300g
€ 93,69 / 30 stuks

76 stocks available

Per 30 stuks
Giacobbe lasagne ricotta-spinazie 30x300g
Vegetarisch € 100,14 / 30 stuks

69 stocks available

Per 30 stuks

Product information

GTIN code 4020714111737
Brand Giacobbe
Product code 2007816
Country of origin Duitsland
Datum eerste verzending 27-01-2023

Shelf life

Bewaarconditie Diepvries
Minimum shelf life from delivery 61 dagen
Storage instructions Bei -18°C mindestens haltbar bis:

Sizes and weights

Gross weight (g) 9310
Depth (mm) 495
Height (mm) 84
Width (mm) 290
Net weight (g) 9000

Ingredients

Wasser, LACHS 14% (Oncorhynchus gorbuscha, gefangen), HARTWEIZENGRIESS, Blattspinat 6,8%, Zwiebeln, KÄSE 3%, SÜSSMOLKENPULVER, BUTTERMILCH, WEIZENMEHL, Rapsöl, modifizierte Stärke, Stärke, Speisesalz, Spinatpulver, Tomatenmarkkonzentrat, Gewürze, Knoblauch. Kann Spuren enthalten von: EI, SOJA.

Certification

Grüne Punkt

Nutritional values

Energy 573 kJ (136 kcal)
Fat 5.4 g
Saturates 1.8 g
Carbohydrate 15 g
Sugars 2.7 g
Protein 6.1 g
Salt 0.83 g
Reference 100 g

Preparation method

Preparation instruction Die tiefgefrorene Lasagne in 1/1 GN Blech geben und die Tüte vollständig entfernen. In 100% Heißluft im vorgeheizten Konvektomaten bei 160 - 170 °C für 30-40 min. backen. Anschließend kurz ruhen lassen.

Sensory features

Colour helle Lachssauce mit sichtbaren Lachsstücken, grüne Spinatsauce
Fragrance typisch nach Lachs, leichte Käsenote
Taste cremige Lachssauce, abgerundet mit Blattspinat, leichte Käsenote

Allergens

Allergeenvrij op basis van recept Lupine, Mosterd, Noten, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Weekdieren, Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228), Aardnoten (pinda's)
Allergeenbevattend Vis, Gluten, Melk
Mogelijk allergeenbevattend Eieren, Sojabonen