View total
Range

My QSTA

Back

Hallo Koe Echte Boer´n drinkyoghurt 6x1l

Product code 2011539

€ 11,70 / 6 stuks excl. BTW

200 stocks available

Per 6 stuks

What you can expect:

Fast delivery, every day

No minimum order value requirement

Simple payment via iDeal or credit card

Follow us on Social Media

Product Description

Echte Boer’ndrinkyoghurt Framboos van Hallo Koe is zuivel zoals het hoort: rechtstreeks van de boerderij en dus ouderwets lekker.

Echte Boer’ndrinkyoghurt Framboos van Hallo Koe

Hallo Koe Echte Boer’ndrinkyoghurt Framboos is heerlijk vol en lichtzuur van smaak, en niet ongezond zoet: echte boerderijzuivel, rechtstreeks van het boerenbedrijf, lekker voor jong en oud. De koelverse zuivel bevat uitsluitend melk, zuursel en frambozenmengsel. Door de directe en ambachtelijke bereiding, zonder grote machines, blijven de structuur en originele smaken behouden. Het laagje wei bovenop is supergezond. Deze waterige bron van eiwitten is van nature aanwezig in een kwaliteitsdrinkyoghurt zoals deze, zonder kunstmatige toevoegingen. En de koeien? Zij mogen de hele dag zelf kiezen wat ze willen doen: eten, drinken, zich laten melken of lekker uitrusten in hun ligbed.

Eerlijk streekproduct

Met Echte Boer’ndrinkyoghurt Framboos heb je een eerlijk streekproduct in handen: boer Bert van Asselt verwerkt de verse melk van zijn koeien direct zelf op zijn eigen melkveebedrijf. Hallo Koe maakt zuivel zoals het hoort: ambachtelijk, energiezuinig, met lokale grondstoffen en van alleen natuurlijke ingrediënten. Het resultaat is lekkere lokale zuivel, van gezonde koeien en een blije boer. Net als vroeger! De volle ‘ouderwetse’ smaak, pure ingrediënten en lokale afkomst maken de boerderijzuivel perfect voor in je horecazaak, cateringbedrijf, (streek)winkel, stalletje met lokale producten, traiterie of delicatessenzaak.

Per 6 pakken, gekoeld geleverd

Echte Boer’ndrinkyoghurt Framboos van Hallo Koe wordt per 6 pakken van een liter gekoeld geleverd. De verpakkingen zijn een lust voor het oog: het vrolijke koeienlogo en de foto van boer Bert, boerin Getty en hun vijf dochters Anne, Ella, Famke, Doutsen en Laureen roepen een sfeer op van ouderwetse gezelligheid en Hollandse traditie. Met hun aantrekkelijke uitstraling zijn ze een mooie toevoeging in je koelschap, bij je buffet of bij je gasten op tafel. Bewaar de drinkyoghurt met frambozensmaak altijd gekoeld bij 0 tot 6 °C. Even schudden voor gebruik. Bied ook de andere (h)eerlijke zuivelproducten van Hallo Koe aan.
Show more Show less

This might also be of interest

Hallo Koe Echte Boer´n yoghurt 12x750g
€ 22,60 / 12 stuks

200 stocks available

Per 12 stuks
Hallo Koe Echte Boer´n karnemelk 6x1l
€ 9,60 / 6 stuks

200 stocks available

Per 6 stuks
Hallo Koe Echte Boer´n kefir 6x1l
€ 13,50 / 6 stuks

100 stocks available

Per 6 stuks

Product information

GTIN code 8719326576824
Brand Hallo Koe
Product code 2011539
Country of origin Nederland
Datum eerste verzending 17-07-2023

Nutritional values

Energy 317.68 kJ (76 kcal)
Fat 1 g
Saturates 0.5 g
Carbohydrate 3.5 g
Sugars 3.5 g
Protein 3.5 g
Salt 0.1 g
Reference 100 g

Ingredients

WeideMelk, zuursel frambozensap, natuurlijke suikers, maiszetmeel, pectine aroma, karmijn

Allergens

Allergeenbevattend Melk

Shelf life

Bewaarconditie Gekoeld
Minimum shelf life from delivery 18 dagen