Follow us on Social Media
Product Description
Tover in no-time de verrukkelijkste pastagerechten op tafel met de tongstrelende Agnolotti Pecorino-Vijg van Hilcona.
Agnolotti Pecorino-Vijg van Hilcona
Hilcona Agnolotti Pecorino-Vijg zijn verrukkelijke gekartelde pastakussentjes met een zachte vulling van verse kaas, gedroogde vijgen en pecorino (schapenkaas). Smaakversterkers en conserveermiddelen komen er uiteraard niet aan te pas. De smaakvolle mini-ravioli is ideaal te combineren met een lichte saus, bijvoorbeeld van gesmolten boter en salie, gegarneerd met versgeraspte pecorino, fijngehakte verse salie en wat geroosterde walnoten of zwarte peper. Je proeft bij elke hap de pure passie van Hilcona’s chef-koks voor lekker eten tot in de finesse. De diepgevroren pasta is niet van vers te onderscheiden, is zo klaar en smaakt delizioso!
Gemak en kwaliteit
Agnolotti Pecorino-Vijg biedt gemak én kwaliteit in jouw keuken. Doordat deze eersteklas pasta los is diepgevroren, kun je snel portioneren. Daarbij zijn de gevulde pastakussentjes al voorgekookt, wat in no-time de perfecte bite garandeert: de diepgevroren pasta drie tot vier minuten opwarmen in lichtgezouten kokend water (95°C), of met een beetje zout en olijfolie circa acht minuten bij 95°C ‘stomen’ in de combisteamer volstaat al. Ook fijn: opnieuw opwarmen kan probleemloos, zonder kwaliteitsverlies. Zo houd je tijd over voor je andere culinaire creaties.
Per twee zakken, diepgevroren
Agnolotti Pecorino-Vijg wordt per twee zakken van 2 kilo diepgevroren geleverd. Zo kun je dagelijks precies de hoeveelheid ontdooien die nodig is. Bewaar de pasta in de diepvries bij minstens -18˚C. Zie voor de houdbaarheid de THT-datum op de verpakking. Eenmaal ontdooid niet opnieuw invriezen. Trakteer je gasten ook op de andere smakelijke diepgevroren pastaspecialiteiten van Hilcona.
Show more
Show less
Agnolotti Pecorino-Vijg van Hilcona
Hilcona Agnolotti Pecorino-Vijg zijn verrukkelijke gekartelde pastakussentjes met een zachte vulling van verse kaas, gedroogde vijgen en pecorino (schapenkaas). Smaakversterkers en conserveermiddelen komen er uiteraard niet aan te pas. De smaakvolle mini-ravioli is ideaal te combineren met een lichte saus, bijvoorbeeld van gesmolten boter en salie, gegarneerd met versgeraspte pecorino, fijngehakte verse salie en wat geroosterde walnoten of zwarte peper. Je proeft bij elke hap de pure passie van Hilcona’s chef-koks voor lekker eten tot in de finesse. De diepgevroren pasta is niet van vers te onderscheiden, is zo klaar en smaakt delizioso!Gemak en kwaliteit
Agnolotti Pecorino-Vijg biedt gemak én kwaliteit in jouw keuken. Doordat deze eersteklas pasta los is diepgevroren, kun je snel portioneren. Daarbij zijn de gevulde pastakussentjes al voorgekookt, wat in no-time de perfecte bite garandeert: de diepgevroren pasta drie tot vier minuten opwarmen in lichtgezouten kokend water (95°C), of met een beetje zout en olijfolie circa acht minuten bij 95°C ‘stomen’ in de combisteamer volstaat al. Ook fijn: opnieuw opwarmen kan probleemloos, zonder kwaliteitsverlies. Zo houd je tijd over voor je andere culinaire creaties.Per twee zakken, diepgevroren
Agnolotti Pecorino-Vijg wordt per twee zakken van 2 kilo diepgevroren geleverd. Zo kun je dagelijks precies de hoeveelheid ontdooien die nodig is. Bewaar de pasta in de diepvries bij minstens -18˚C. Zie voor de houdbaarheid de THT-datum op de verpakking. Eenmaal ontdooid niet opnieuw invriezen. Trakteer je gasten ook op de andere smakelijke diepgevroren pastaspecialiteiten van Hilcona.Product information
GTIN code | 7610227980776 |
---|---|
Brand | Hilcona |
Product code | 2007825 |
Country of origin | Liechtenstein |
Datum eerste verzending | 17-01-2023 |
Shelf life
Minimum shelf life from delivery | 61 dagen |
---|---|
Bewaarconditie | Diepvries |
Maximum storage temperature | -18 ˚C |
Minimum storage temperature | -18 ˚C |
Storage instructions | Store at -18 °C at least, do not refreeze once thawed. |
Allergens
Mogelijk allergeenbevattend | Sojabonen |
---|---|
Allergeenbevattend | Melk, Eieren, Gluten |
Ingredients
Ingredients: durum WHEAT semolina, water, fresh CHEESE, dried figs 6%, CHEESE, EGGS 4,5%, SHEEP CHEESE Pecorino 4,5%, WHEAT flour, salt, spices, starches (potato, tapioca), rice flour, yeast. With free-range eggs. May contain traces of: SOYA. |
Sizes and weights
Gross weight (g) | 2019 |
---|---|
Net weight (g) | 2000 |
Width (mm) | 243 |
Height (mm) | 397 |
Depth (mm) | 80 |
Preparation method
Preparation instruction | Steam oven: Put the contents of the bag into a GN container. Add a little fat/oil and mix well. Preheat the steam oven to around 95 °C and steam the product for 8 minutes. Saucepan/tilting vat: Add the frozen product to boiling, lightly salted water and leave to simmer for 3-4 minutes. |
---|
Nutritional values
Energy | 881 kJ (209 kcal) |
---|---|
Fat | 6 g |
Saturates | 3.4 g |
Carbohydrate | 29 g |
Sugars | 5.9 g |
Fibre | 2 g |
Protein | 8.8 g |
Salt | 1 g |
Reference | 100 g |