Follow us on Social Media
Product Description
Tover in no-time de verrukkelijkste pastagerechten op tafel met de tongstrelende Cannelloni Ricotta-Spinazie van Hilcona.
Cannelloni Ricotta-Spinazie van Hilcona
Hilcona Cannelloni Ricotta-Spinazie, de smaaksensatie uit de Italiaanse keuken, bestaat uit verrukkelijke dikke pastabuisjes die rijkelijk gevuld zijn met een zachte, romige mix van verse bladspinazie en ricotta. Smaakversterkers en conserveermiddelen komen er uiteraard niet aan te pas. Je proeft bij elke hap de pure passie van Hilcona’s chef-koks voor lekker eten tot in de finesse. De diepgevroren pasta is niet van vers te onderscheiden, is zo klaar en smaakt delizioso!
Gemak en kwaliteit
Cannelloni Ricotta-Spinazie biedt gemak én kwaliteit in jouw keuken. Doordat deze eersteklas pasta los is diepgevroren, kun je snel portioneren. Leg de diepgevroren pastabuisjes in een ingevette gastronormschaal, overgiet ze met tomatensaus of bechamelsaus en bestrooi het geheel met kaas. Even twintig minuten op 180°C ‘stomen’ in de combisteamer, en je hebt de perfecte bite! Ook fijn: opnieuw opwarmen kan probleemloos, zonder kwaliteitsverlies. Zo houd je tijd over voor je andere culinaire creaties.
Per honderd stuks, diepgevroren
Cannelloni Ricotta-Spinazie wordt per 100 stuks van 50 gram diepgevroren geleverd. Zo kun je dagelijks precies de hoeveelheid ontdooien die nodig is. Bewaar de pasta in de diepvries bij minstens -18˚C. Zie voor de houdbaarheid de THT-datum op de verpakking. Eenmaal ontdooid niet opnieuw invriezen. Trakteer je gasten ook op de andere smakelijke diepgevroren pastaspecialiteiten van Hilcona.
Show more
Show less
Cannelloni Ricotta-Spinazie van Hilcona
Hilcona Cannelloni Ricotta-Spinazie, de smaaksensatie uit de Italiaanse keuken, bestaat uit verrukkelijke dikke pastabuisjes die rijkelijk gevuld zijn met een zachte, romige mix van verse bladspinazie en ricotta. Smaakversterkers en conserveermiddelen komen er uiteraard niet aan te pas. Je proeft bij elke hap de pure passie van Hilcona’s chef-koks voor lekker eten tot in de finesse. De diepgevroren pasta is niet van vers te onderscheiden, is zo klaar en smaakt delizioso!Gemak en kwaliteit
Cannelloni Ricotta-Spinazie biedt gemak én kwaliteit in jouw keuken. Doordat deze eersteklas pasta los is diepgevroren, kun je snel portioneren. Leg de diepgevroren pastabuisjes in een ingevette gastronormschaal, overgiet ze met tomatensaus of bechamelsaus en bestrooi het geheel met kaas. Even twintig minuten op 180°C ‘stomen’ in de combisteamer, en je hebt de perfecte bite! Ook fijn: opnieuw opwarmen kan probleemloos, zonder kwaliteitsverlies. Zo houd je tijd over voor je andere culinaire creaties.Per honderd stuks, diepgevroren
Cannelloni Ricotta-Spinazie wordt per 100 stuks van 50 gram diepgevroren geleverd. Zo kun je dagelijks precies de hoeveelheid ontdooien die nodig is. Bewaar de pasta in de diepvries bij minstens -18˚C. Zie voor de houdbaarheid de THT-datum op de verpakking. Eenmaal ontdooid niet opnieuw invriezen. Trakteer je gasten ook op de andere smakelijke diepgevroren pastaspecialiteiten van Hilcona.Product information
GTIN code | 7610227435986 |
---|---|
Brand | Hilcona |
Product code | 2007841 |
Country of origin | Liechtenstein |
Datum eerste verzending | 17-04-2024 |
Shelf life
Bewaarconditie | Diepvries |
---|---|
Minimum shelf life from delivery | 61 dagen |
Storage instructions | Keep at -18°C, best before end: Do not refreeze after defrosting! |
Allergens
Allergeenvrij op basis van recept | Noten, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Vis, Weekdieren, Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228), Mosterd, Lupine, Aardnoten (pinda's) |
---|---|
Allergeenbevattend | Eieren, Melk, Gluten |
Mogelijk allergeenbevattend | Sojabonen |
Ingredients
durum WHEAT semolina, water, leaf spinach 15%, bread crumbs (WHEAT flour, salt, yeast), ricotta 8,5% (fresh whey cheese; sweet WHEY, salt), onions, low-fat curd CHEESE, rapeseed oil, BUTTER, sweet WHEY powder, EGG white powder, salt, CHEESE, spices May contain traces of: SOYA. |
Sizes and weights
Depth (mm) | 395 |
---|---|
Net weight (g) | 5000 |
Width (mm) | 190 |
Height (mm) | 152 |
Gross weight (g) | 5000 |
Preparation method
Preparation instruction | Place the cannelloni in a greased Gastronorm, cover it with sauce and sprinkle it with cheese. Heat it. Combi-steamer (180 °C/90% heat): approx. 20 min. |
---|
Nutritional values
Energy | 710 kJ (168 kcal) |
---|---|
Fat | 3.8 g |
Saturates | 1.5 g |
Carbohydrate | 25 g |
Sugars | 2.1 g |
Fibre | 2.1 g |
Protein | 7 g |
Salt | 1.1 g |
Reference | 100 g |