Follow us on Social Media
Product Description
Tover in no-time de verrukkelijkste noedelgerechten op tafel met de tongstrelende Eierspätzle van Hilcona.
Eierspätzle van Hilcona
Hilcona Eierspätzle zijn onweerstaanbaar lekkere eiernoedels zonder smaakversterkers en conserveermiddelen. De fijne, korte noedels, ook bekend als knöpfle (knoopjes), lenen zich voor talloze toepassingen. Combineer ze bijvoorbeeld met Gruyèrekaas, een scheutje room, knapperige spekjes, champignons en verse kruiden, of voeg ze toe aan je soep voor een extra touch. Je proeft bij elke hap de pure passie van Hilcona’s chef-koks voor lekker eten tot in de finesse. De diepgevroren noedels zijn niet van vers te onderscheiden, zijn zo klaar en smaken delizioso!
Gemak en kwaliteit
Eierspätzle biedt gemak én kwaliteit in jouw keuken. Doordat deze eersteklas eiernoedels los zijn diepgevroren, kun je snel portioneren. Daarbij zijn ze al voorgekookt, wat in no-time de perfecte bite garandeert: de diepgevroren eierspätzle vier minuten opwarmen in lichtgezouten kokend water (95°C), of met een beetje olijfolie circa tien minuten bij 95°C ‘stomen’ in de combisteamer volstaat al. Ook fijn: opnieuw opwarmen kan probleemloos, zonder kwaliteitsverlies. Zo houd je tijd over voor je andere culinaire creaties.
Per twee zakken, diepgevroren
Eierspätzle wordt per twee zakken van 2,5 kilo diepgevroren geleverd. Zo kun je dagelijks precies de hoeveelheid ontdooien die nodig is. Bewaar de eiernoedels in de diepvries bij minstens -18˚C. Zie voor de houdbaarheid de THT-datum op de verpakking. Eenmaal ontdooid niet opnieuw invriezen. Trakteer je gasten ook op de smakelijke diepgevroren pastaspecialiteiten van Hilcona.
Show more
Show less
Eierspätzle van Hilcona
Hilcona Eierspätzle zijn onweerstaanbaar lekkere eiernoedels zonder smaakversterkers en conserveermiddelen. De fijne, korte noedels, ook bekend als knöpfle (knoopjes), lenen zich voor talloze toepassingen. Combineer ze bijvoorbeeld met Gruyèrekaas, een scheutje room, knapperige spekjes, champignons en verse kruiden, of voeg ze toe aan je soep voor een extra touch. Je proeft bij elke hap de pure passie van Hilcona’s chef-koks voor lekker eten tot in de finesse. De diepgevroren noedels zijn niet van vers te onderscheiden, zijn zo klaar en smaken delizioso!Gemak en kwaliteit
Eierspätzle biedt gemak én kwaliteit in jouw keuken. Doordat deze eersteklas eiernoedels los zijn diepgevroren, kun je snel portioneren. Daarbij zijn ze al voorgekookt, wat in no-time de perfecte bite garandeert: de diepgevroren eierspätzle vier minuten opwarmen in lichtgezouten kokend water (95°C), of met een beetje olijfolie circa tien minuten bij 95°C ‘stomen’ in de combisteamer volstaat al. Ook fijn: opnieuw opwarmen kan probleemloos, zonder kwaliteitsverlies. Zo houd je tijd over voor je andere culinaire creaties.Per twee zakken, diepgevroren
Eierspätzle wordt per twee zakken van 2,5 kilo diepgevroren geleverd. Zo kun je dagelijks precies de hoeveelheid ontdooien die nodig is. Bewaar de eiernoedels in de diepvries bij minstens -18˚C. Zie voor de houdbaarheid de THT-datum op de verpakking. Eenmaal ontdooid niet opnieuw invriezen. Trakteer je gasten ook op de smakelijke diepgevroren pastaspecialiteiten van Hilcona.Product information
GTIN code | 7610227358827 |
---|---|
Brand | Hilcona |
Product code | 2007807 |
Country of origin | Liechtenstein |
Datum eerste verzending | 17-04-2024 |
Shelf life
Minimum shelf life from delivery | 61 dagen |
---|---|
Bewaarconditie | Diepvries |
Maximum storage temperature | -18 ˚C |
Minimum storage temperature | -18 ˚C |
Storage instructions | Store at -18 °C at least, do not refreeze once thawed. |
Allergens
Allergeenvrij op basis van recept | Noten, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Vis, Weekdieren, Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228), Mosterd, Melk, Lupine, Aardnoten (pinda's) |
---|---|
Allergeenbevattend | Eieren, Gluten |
Mogelijk allergeenbevattend | Sojabonen |
Ingredients
water, durum WHEAT semolina 40%, EGGS 6%, WHEAT flour 3%, salt. May contain traces of: SOYA. |
Sizes and weights
Gross weight (g) | 2517 |
---|---|
Net weight (g) | 2500 |
Width (mm) | 190 |
Height (mm) | 101 |
Depth (mm) | 395 |
Preparation method
Preparation instruction | Steam oven: Put the contents of the bag into a GN container. Add alittle fat/oil and mix well. Preheat the steam oven to around 95 °C and steam the pasta for 10 minutes.Saucepan/tilting vat: Add the frozen pasta to boiling, lightly salted water and leave to simmer for 4 minutes.Frying pan/tilting frying pan: Put the frozen pasta into a non-stick pan with a little fat/oil and fry on a medium heat for 7–10 minutes, turning regularly, until the pasta is the desired colour. |
---|
Nutritional values
Energy | 678 kJ (160 kcal) |
---|---|
Fat | 1.3 g |
Saturates | 0.4 g |
Carbohydrate | 30 g |
Sugars | 1.6 g |
Fibre | 1.4 g |
Protein | 6.4 g |
Salt | 1.2 g |
Reference | 100 g |