Follow us on Social Media
Product Description
Tover in no-time de verrukkelijkste biologische pastagerechten op tafel met de tongstrelende Ravioli Spinazie van Hilcona.
Ravioli Spinazie van Hilcona
Hilcona Ravioli Spinazie bestaat uit verrukkelijke biologische pastakussentjes die rijkelijk gevuld zijn met verse spinazie. Smaakversterkers en conserveermiddelen komen er uiteraard niet aan te pas. De smeuïge ravioli is ideaal te combineren met een lichte tomatensaus of een romige salie-botersaus, gegarneerd met geraspte Parmezaanse kaas, verse basilicum of pijnboompitten. Je proeft bij elke hap de pure passie van Hilcona’s chef-koks voor lekker eten tot in de finesse. De diepgevroren pasta is niet van vers te onderscheiden, is zo klaar en smaakt delizioso!
Gemak en kwaliteit
Ravioli Spinazie biedt gemak én kwaliteit in jouw keuken. Doordat deze eersteklas pasta los is diepgevroren, kun je snel portioneren. Daarbij zijn de gevulde pastakussentjes al voorgekookt, wat in no-time de perfecte bite garandeert: de diepgevroren pasta drie tot vier minuten opwarmen in lichtgezouten kokend water (95°C), of met een beetje zout en olijfolie circa acht minuten bij 95°C ‘stomen’ in de combisteamer volstaat al. Ook fijn: opnieuw opwarmen kan probleemloos, zonder kwaliteitsverlies. Zo houd je tijd over voor je andere culinaire creaties.
Per twee zakken, diepgevroren
Ravioli Spinazie wordt per twee zakken van 2 kilo diepgevroren geleverd. Zo kun je dagelijks precies de hoeveelheid ontdooien die nodig is. Bewaar de pasta in de diepvries bij minstens -18˚C. Zie voor de houdbaarheid de THT-datum op de verpakking. Eenmaal ontdooid niet opnieuw invriezen. Trakteer je gasten ook op de andere smakelijke diepgevroren pastaspecialiteiten van Hilcona.
Show more
Show less
Ravioli Spinazie van Hilcona
Hilcona Ravioli Spinazie bestaat uit verrukkelijke biologische pastakussentjes die rijkelijk gevuld zijn met verse spinazie. Smaakversterkers en conserveermiddelen komen er uiteraard niet aan te pas. De smeuïge ravioli is ideaal te combineren met een lichte tomatensaus of een romige salie-botersaus, gegarneerd met geraspte Parmezaanse kaas, verse basilicum of pijnboompitten. Je proeft bij elke hap de pure passie van Hilcona’s chef-koks voor lekker eten tot in de finesse. De diepgevroren pasta is niet van vers te onderscheiden, is zo klaar en smaakt delizioso!Gemak en kwaliteit
Ravioli Spinazie biedt gemak én kwaliteit in jouw keuken. Doordat deze eersteklas pasta los is diepgevroren, kun je snel portioneren. Daarbij zijn de gevulde pastakussentjes al voorgekookt, wat in no-time de perfecte bite garandeert: de diepgevroren pasta drie tot vier minuten opwarmen in lichtgezouten kokend water (95°C), of met een beetje zout en olijfolie circa acht minuten bij 95°C ‘stomen’ in de combisteamer volstaat al. Ook fijn: opnieuw opwarmen kan probleemloos, zonder kwaliteitsverlies. Zo houd je tijd over voor je andere culinaire creaties.Per twee zakken, diepgevroren
Ravioli Spinazie wordt per twee zakken van 2 kilo diepgevroren geleverd. Zo kun je dagelijks precies de hoeveelheid ontdooien die nodig is. Bewaar de pasta in de diepvries bij minstens -18˚C. Zie voor de houdbaarheid de THT-datum op de verpakking. Eenmaal ontdooid niet opnieuw invriezen. Trakteer je gasten ook op de andere smakelijke diepgevroren pastaspecialiteiten van Hilcona.Product information
GTIN code | 7610227984224 |
---|---|
Brand | Hilcona |
Product code | 2007792 |
Country of origin | Liechtenstein |
Datum eerste verzending | 17-04-2024 |
Shelf life
Bewaarconditie | Diepvries |
---|---|
Minimum shelf life from delivery | 61 dagen |
Minimum storage temperature | -18 ˚C |
Storage instructions | Store at -18 °C at least, do not refreeze once thawed. |
Maximum storage temperature | -18 ˚C |
Nutritional values
Energy | 663 kJ (157 kcal) |
---|---|
Fat | 1.5 g |
Saturates | 0.5 g |
Carbohydrate | 29 g |
Sugars | 1 g |
Fibre | 2 g |
Protein | 5.8 g |
Salt | 0.92 g |
Reference | 100 g |
Ingredients
durum WHEAT semolina*, water, spinach* 22%, potato flakes* (potatoes*, rosemary extract*), EGGS*, CREAM*, WHEAT flour*, salt, spices*, yeast*. *from organic farming. May contain traces of: mustard, soya. |
Certification
Allergens
Allergeenvrij op basis van recept | Noten, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Vis, Weekdieren, Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228), Lupine, Aardnoten (pinda's) |
---|---|
Allergeenbevattend | Eieren, Melk, Gluten |
Mogelijk allergeenbevattend | Sojabonen, Mosterd |
Preparation method
Preparation instruction | Steam oven: Put the content of the bag into a GN container. Add a little oil and mix well. Preheat the steam oven to around 95 °C and steam the pasta for 8 minutes. Saucepan/tilting vat: Add the frozen pasta to boiling, lightly salted water and leave to simmer for 3 - 4 minutes. |
---|
Sizes and weights
Gross weight (g) | 2017 |
---|---|
Net weight (g) | 2000 |
Width (mm) | 264 |
Height (mm) | 406 |
Depth (mm) | 81 |