Follow us on Social Media
Product Description
Tover in no-time de verrukkelijkste pastagerechten op tafel met de tongstrelende ronde Tortelli Ricotta-Spinazie van Hilcona.
Tortelli Ricotta-Spinazie van Hilcona
Hilcona Tortelli Ricotta-Spinazie zijn verrukkelijke ronde pastakussentjes met een zachte vulling van verse ricotta en spinazie. Smaakversterkers en conserveermiddelen komen er uiteraard niet aan te pas. De boterzachte tortelli is ideaal te combineren met een rijke tomatenroomsaus of een simpele saliebotersaus, gegarneerd met geroosterde pijnboompitten, geraspte Parmezaanse kaas of verse kruiden zoals basilicum of salie. Je proeft bij elke hap de pure passie van Hilcona’s chef-koks voor lekker eten tot in de finesse. De diepgevroren pasta is niet van vers te onderscheiden, is zo klaar en smaakt delizioso!
Gemak en kwaliteit
Tortelli Ricotta-Spinazie biedt gemak én kwaliteit in jouw keuken. Doordat deze eersteklas pasta los is diepgevroren, kun je snel portioneren. Daarbij zijn de gevulde pastakussentjes al voorgekookt, wat in no-time de perfecte bite garandeert: de diepgevroren pasta drie tot vier minuten opwarmen in lichtgezouten kokend water (95°C), of met een beetje zout en olijfolie circa acht minuten bij 95°C ‘stomen’ in de combisteamer volstaat al. Ook fijn: opnieuw opwarmen kan probleemloos, zonder kwaliteitsverlies. Zo houd je tijd over voor je andere culinaire creaties.
Per twee zakken, diepgevroren
Tortelli Ricotta-Spinazie wordt per twee zakken van 2 kilo diepgevroren geleverd. Zo kun je dagelijks precies de hoeveelheid ontdooien die nodig is. Bewaar de pasta in de diepvries bij minstens -18˚C. Zie voor de houdbaarheid de THT-datum op de verpakking. Eenmaal ontdooid niet opnieuw invriezen. Trakteer je gasten ook op de andere smakelijke diepgevroren pastaspecialiteiten van Hilcona.
Show more
Show less
Tortelli Ricotta-Spinazie van Hilcona
Hilcona Tortelli Ricotta-Spinazie zijn verrukkelijke ronde pastakussentjes met een zachte vulling van verse ricotta en spinazie. Smaakversterkers en conserveermiddelen komen er uiteraard niet aan te pas. De boterzachte tortelli is ideaal te combineren met een rijke tomatenroomsaus of een simpele saliebotersaus, gegarneerd met geroosterde pijnboompitten, geraspte Parmezaanse kaas of verse kruiden zoals basilicum of salie. Je proeft bij elke hap de pure passie van Hilcona’s chef-koks voor lekker eten tot in de finesse. De diepgevroren pasta is niet van vers te onderscheiden, is zo klaar en smaakt delizioso!Gemak en kwaliteit
Tortelli Ricotta-Spinazie biedt gemak én kwaliteit in jouw keuken. Doordat deze eersteklas pasta los is diepgevroren, kun je snel portioneren. Daarbij zijn de gevulde pastakussentjes al voorgekookt, wat in no-time de perfecte bite garandeert: de diepgevroren pasta drie tot vier minuten opwarmen in lichtgezouten kokend water (95°C), of met een beetje zout en olijfolie circa acht minuten bij 95°C ‘stomen’ in de combisteamer volstaat al. Ook fijn: opnieuw opwarmen kan probleemloos, zonder kwaliteitsverlies. Zo houd je tijd over voor je andere culinaire creaties.Per twee zakken, diepgevroren
Tortelli Ricotta-Spinazie wordt per twee zakken van 2 kilo diepgevroren geleverd. Zo kun je dagelijks precies de hoeveelheid ontdooien die nodig is. Bewaar de pasta in de diepvries bij minstens -18˚C. Zie voor de houdbaarheid de THT-datum op de verpakking. Eenmaal ontdooid niet opnieuw invriezen. Trakteer je gasten ook op de andere smakelijke diepgevroren pastaspecialiteiten van Hilcona.Product information
GTIN code | 7610227964721 |
---|---|
Brand | Hilcona |
Product code | 2007808 |
Country of origin | Liechtenstein |
Datum eerste verzending | 17-04-2024 |
Shelf life
Bewaarconditie | Diepvries |
---|---|
Minimum shelf life from delivery | 122 dagen |
Maximum storage temperature | -18 ˚C |
Minimum storage temperature | -18 ˚C |
Storage instructions | Store at -18 °C at least, do not refreeze once thawed. |
Allergens
Allergeenvrij op basis van recept | Lupine, Noten, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Vis, Weekdieren, Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228), Aardnoten (pinda's) |
---|---|
Allergeenbevattend | Eieren, Melk, Gluten |
Mogelijk allergeenbevattend | Sojabonen, Mosterd |
Ingredients
durum WHEAT semolina, water, spinach 13%, fresh whey cheese ricotta 10% (sweet WHEY, CREAM, skim MILK), EGGS 4,5%, CHEESE, WHEAT flour, salt, basil, yeast, pepper. With free-range eggs. May contain traces of: MUSTARD, SOYA. |
Sizes and weights
Gross weight (g) | 2017 |
---|---|
Net weight (g) | 2000 |
Width (mm) | 250 |
Height (mm) | 80 |
Depth (mm) | 255 |
Preparation method
Preparation instruction | Steam oven: Put the contents of the bag into a GN container. Add a little fat/oil and mix well. Preheat the steam oven to around 95 °C and steam the product for 8 minutes. Saucepan/tilting vat: Add the frozen product to boiling, lightly salted water and leave to simmer for 3-4 minutes. |
---|
Nutritional values
Energy | 704 kJ (167 kcal) |
---|---|
Fat | 3 g |
Saturates | 1.5 g |
Carbohydrate | 26 g |
Sugars | 1.9 g |
Fibre | 1.7 g |
Protein | 8.1 g |
Salt | 1 g |
Reference | 100 g |