Follow us on Social Media
Product Description
Tover in no-time de verrukkelijkste pastagerechten op tafel met de tongstrelende Tortellini Ricotta-Spinazie van Hilcona.
Tortellini Ricotta-Spinazie van Hilcona
Hilcona Tortellini Ricotta-Spinazie zijn verrukkelijke kleine deegringetjes met een zachte vulling van spinazie, ricotta en een vleugje peterselie. Smaakversterkers en conserveermiddelen komen er uiteraard niet aan te pas. De veelzijdige tortellini is ideaal te combineren met een salie-botersaus, een lichte tomatensaus of een citroen-roomsaus, gegarneerd met cherrytomaatjes voor een zoete twist. Je proeft bij elke hap de pure passie van Hilcona’s chef-koks voor lekker eten tot in de finesse. De diepgevroren pasta is niet van vers te onderscheiden, is zo klaar en smaakt delizioso!
Gemak en kwaliteit
Tortellini Ricotta-Spinazie biedt gemak én kwaliteit in jouw keuken. Doordat deze eersteklas pasta los is diepgevroren, kun je snel portioneren. Daarbij zijn de gevulde pastaringetjes al voorgekookt, wat in no-time de perfecte bite garandeert: de diepgevroren pasta drie tot vier minuten opwarmen in lichtgezouten kokend water (95°C), of met een beetje zout en olijfolie circa acht minuten bij 95°C ‘stomen’ in de combisteamer volstaat al. Ook fijn: opnieuw opwarmen kan probleemloos, zonder kwaliteitsverlies. Zo houd je tijd over voor je andere culinaire creaties.
Per tien kilo, diepgevroren
Tortellini Ricotta-Spinazie wordt per doos van 10 kilo diepgevroren geleverd. Zo kun je dagelijks precies de hoeveelheid ontdooien die nodig is. Bewaar de pasta in de diepvries bij minstens -18˚C. Zie voor de houdbaarheid de THT-datum op de verpakking. Eenmaal ontdooid niet opnieuw invriezen. Trakteer je gasten ook op de andere smakelijke diepgevroren pastaspecialiteiten van Hilcona.
Show more
Show less
Tortellini Ricotta-Spinazie van Hilcona
Hilcona Tortellini Ricotta-Spinazie zijn verrukkelijke kleine deegringetjes met een zachte vulling van spinazie, ricotta en een vleugje peterselie. Smaakversterkers en conserveermiddelen komen er uiteraard niet aan te pas. De veelzijdige tortellini is ideaal te combineren met een salie-botersaus, een lichte tomatensaus of een citroen-roomsaus, gegarneerd met cherrytomaatjes voor een zoete twist. Je proeft bij elke hap de pure passie van Hilcona’s chef-koks voor lekker eten tot in de finesse. De diepgevroren pasta is niet van vers te onderscheiden, is zo klaar en smaakt delizioso!Gemak en kwaliteit
Tortellini Ricotta-Spinazie biedt gemak én kwaliteit in jouw keuken. Doordat deze eersteklas pasta los is diepgevroren, kun je snel portioneren. Daarbij zijn de gevulde pastaringetjes al voorgekookt, wat in no-time de perfecte bite garandeert: de diepgevroren pasta drie tot vier minuten opwarmen in lichtgezouten kokend water (95°C), of met een beetje zout en olijfolie circa acht minuten bij 95°C ‘stomen’ in de combisteamer volstaat al. Ook fijn: opnieuw opwarmen kan probleemloos, zonder kwaliteitsverlies. Zo houd je tijd over voor je andere culinaire creaties.Per tien kilo, diepgevroren
Tortellini Ricotta-Spinazie wordt per doos van 10 kilo diepgevroren geleverd. Zo kun je dagelijks precies de hoeveelheid ontdooien die nodig is. Bewaar de pasta in de diepvries bij minstens -18˚C. Zie voor de houdbaarheid de THT-datum op de verpakking. Eenmaal ontdooid niet opnieuw invriezen. Trakteer je gasten ook op de andere smakelijke diepgevroren pastaspecialiteiten van Hilcona.Product information
GTIN code | 7610227965698 |
---|---|
Brand | Hilcona |
Product code | 2007829 |
Country of origin | Liechtenstein |
Datum eerste verzending | 17-04-2024 |
Shelf life
Minimum shelf life from delivery | 61 dagen |
---|---|
Bewaarconditie | Diepvries |
Maximum storage temperature | -18 ˚C |
Minimum storage temperature | -18 ˚C |
Storage instructions | Store at -18 °C at least, do not refreeze once thawed. |
Allergens
Mogelijk allergeenbevattend | Sojabonen |
---|---|
Allergeenbevattend | Melk, Eieren, Gluten |
Ingredients
water, durum WHEAT semolina, spinach 5%, WHEAT flour, RICOTTA 3,5% (fresh whey CHEESE), CHEESE, EGGS 2,5%, salt, parsley, potato starch, pepper. May contain traces of: soya. |
Sizes and weights
Gross weight (g) | 10500 |
---|---|
Net weight (g) | 10000 |
Width (mm) | 296 |
Height (mm) | 280 |
Depth (mm) | 396 |
Preparation method
Preparation instruction | Steam oven: Put approx. 2 kg into a GN container. Add a little oil and mix well. Preheat the steam oven to around 95 °C and steam the pasta for 8 minutes. Saucepan/tilting vat: Add the frozen pasta to boiling, lightly salted water and leave to simmer for 3 - 4 minutes. |
---|
Nutritional values
Energy | 733 kJ (173 kcal) |
---|---|
Fat | 1.8 g |
Saturates | 0.8 g |
Carbohydrate | 31 g |
Sugars | 1.7 g |
Fibre | 1.7 g |
Protein | 7.4 g |
Salt | 0.84 g |
Reference | 100 g |