Follow us on Social Media
Product Description
Tover in no-time de verrukkelijkste pastagerechten op tafel met de tongstrelende Tortelloni Rundvlees van Hilcona.
Tortelloni Rundvlees van Hilcona
Hilcona Tortelloni Rundvlees zijn verrukkelijke pastaringetjes met een hartige vulling van rundvlees. Smaakversterkers en conserveermiddelen komen er uiteraard niet aan te pas. De boterzachte tortelloni is ideaal te combineren met een traditionele tomatensaus met basilicum en oregano of een romige bechamelsaus, gegarneerd met cherrytomaatjes voor een zoete twist. Je proeft bij elke hap de pure passie van Hilcona’s chef-koks voor lekker eten tot in de finesse. De diepgevroren pasta is niet van vers te onderscheiden, is zo klaar en smaakt delizioso!
Gemak en kwaliteit
Tortelloni Rundvlees biedt gemak én kwaliteit in jouw keuken. Doordat deze eersteklas pasta los is diepgevroren, kun je snel portioneren. Daarbij zijn de gevulde pastakussentjes al voorgekookt, wat in no-time de perfecte bite garandeert: de diepgevroren pasta drie tot vier minuten opwarmen in lichtgezouten kokend water (95°C), of met een beetje olijfolie circa acht minuten bij 95°C ‘stomen’ in de combisteamer volstaat al. Ook fijn: opnieuw opwarmen kan probleemloos, zonder kwaliteitsverlies. Zo houd je tijd over voor je andere culinaire creaties.
Per twee zakken, diepgevroren
Tortelloni Rundvlees wordt per twee zakken van 2 kilo diepgevroren geleverd. Zo kun je dagelijks precies de hoeveelheid ontdooien die nodig is. Bewaar de pasta in de diepvries bij minstens -18˚C. Zie voor de houdbaarheid de THT-datum op de verpakking. Eenmaal ontdooid niet opnieuw invriezen. Trakteer je gasten ook op de andere smakelijke diepgevroren pastaspecialiteiten van Hilcona.
Show more
Show less
Tortelloni Rundvlees van Hilcona
Hilcona Tortelloni Rundvlees zijn verrukkelijke pastaringetjes met een hartige vulling van rundvlees. Smaakversterkers en conserveermiddelen komen er uiteraard niet aan te pas. De boterzachte tortelloni is ideaal te combineren met een traditionele tomatensaus met basilicum en oregano of een romige bechamelsaus, gegarneerd met cherrytomaatjes voor een zoete twist. Je proeft bij elke hap de pure passie van Hilcona’s chef-koks voor lekker eten tot in de finesse. De diepgevroren pasta is niet van vers te onderscheiden, is zo klaar en smaakt delizioso!Gemak en kwaliteit
Tortelloni Rundvlees biedt gemak én kwaliteit in jouw keuken. Doordat deze eersteklas pasta los is diepgevroren, kun je snel portioneren. Daarbij zijn de gevulde pastakussentjes al voorgekookt, wat in no-time de perfecte bite garandeert: de diepgevroren pasta drie tot vier minuten opwarmen in lichtgezouten kokend water (95°C), of met een beetje olijfolie circa acht minuten bij 95°C ‘stomen’ in de combisteamer volstaat al. Ook fijn: opnieuw opwarmen kan probleemloos, zonder kwaliteitsverlies. Zo houd je tijd over voor je andere culinaire creaties.Per twee zakken, diepgevroren
Tortelloni Rundvlees wordt per twee zakken van 2 kilo diepgevroren geleverd. Zo kun je dagelijks precies de hoeveelheid ontdooien die nodig is. Bewaar de pasta in de diepvries bij minstens -18˚C. Zie voor de houdbaarheid de THT-datum op de verpakking. Eenmaal ontdooid niet opnieuw invriezen. Trakteer je gasten ook op de andere smakelijke diepgevroren pastaspecialiteiten van Hilcona.Product information
GTIN code | 7610227984194 |
---|---|
Brand | Hilcona |
Product code | 2007789 |
Country of origin | Liechtenstein |
Datum eerste verzending | 17-04-2024 |
Shelf life
Minimum shelf life from delivery | 61 dagen |
---|---|
Bewaarconditie | Diepvries |
Maximum storage temperature | -18 ˚C |
Minimum storage temperature | -18 ˚C |
Storage instructions | Store at -18 °C at least, do not refreeze once thawed. |
Allergens
Mogelijk allergeenbevattend | Mosterd, Sojabonen |
---|---|
Allergeenbevattend | Gluten, Eieren |
Ingredients
dough: DURUM WHEAT SEMOLINA 47%, water, EGGS 5%, salt. Filling 24%: beef 38%, WHEAT flour 25%, water, salt, beef, extract, broken SPELT, concentrated tomato puree, spices, yeast. The stated percentages refer to the amount of paste and filling. With free-range eggs. May contain traces of: SOYA. |
Sizes and weights
Gross weight (g) | 2017 |
---|---|
Net weight (g) | 2000 |
Width (mm) | 239 |
Height (mm) | 379 |
Depth (mm) | 83 |
Preparation method
Preparation instruction | Steam oven: put the contents of the bag into a GN container. Add a little fat/oil and mix well. Preheat the steam oven to around 95°C and steam the pasta for 8 minutes. Saucepan/ tilting vat: add the frozen pasta to boiling, lightly salted water and leave to simmer for 3-4 minutes. |
---|
Nutritional values
Energy | 796 kJ (189 kcal) |
---|---|
Fat | 3.7 g |
Saturates | 1.3 g |
Carbohydrate | 30 g |
Sugars | 2.1 g |
Fibre | 1.8 g |
Protein | 7.9 g |
Salt | 1 g |
Reference | 100 g |