View total
Range

My QSTA

Back

Maison Routin 1883 routin doseerpomp 8ml

Product code 2007213

€ 3,95 / Unit excl. BTW

25 stocks available

Per Unit

What you can expect:

Fast delivery, every day

No minimum order value requirement

Simple payment via iDeal or credit card

Follow us on Social Media

Product Description

Voeg eenvoudig de juiste hoeveelheid siroop aan je warme en koude dranken toe met de handige Routin-Doseerpomp van Maison Routin 1883.

Maison Routin 1883 Routin-Doseerpomp

De Routin-Doseerpomp van Maison Routin 1883 is een handige doseerpomp waarmee je exact acht milliliter siroop doseert. Dankzij dit kunststof pompje voeg je altijd juiste hoeveelheid siroop toe aan je limonades, cocktails, theeën, koffies, ijstheeën, ijskoffies en milkshakes. Zo weet je zeker dat je je drankjes perfect op smaak brengt. Ideaal voor horecaprofessionals in restaurants, hotels, lunchrooms en strandpaviljoens die hun gasten willen verrassen met originele en smaakvolle dranken van de hoogste kwaliteit.

Voor de lekkerste koffies, limonades, milkshakes en cocktails

De siropen van Maison Routin 1883 zijn heerlijke smaakmakers in al je warme en koude dranken. Met slechts een klein scheutje, gedoseerd met de handige Routin-Doseerpomp, verander je een simpele ijskoffie, vanille-ijskoffie of karamel-ijskoffie direct in een luxe verwendrankje. Combineer met de vele smaken, voeg een dot slagroom en een feestelijke topping toe en maak de mooiste en lekkerste creaties.

Geschikt voor de glazen literflessen

De Routin-Doseerpomp is geschikt voor alle glazen literflessen siroop van Maison Routin 1883. Laat je verrassen door de verschillende smaken heerlijke siropen van Maison Routin 1883 in ons assortiment.
Show more Show less