Vegan
The Dutch Weed Burger algenmosterd 0,5L
Product code 2013483
€ 6,66
/ Unit
Available soon *
* I would like a notification when the product is in stock.
Unfortunately, this product is not in stock. Enter your e-mailaddress to recieve a notification when it's in stock again.
What you can expect:
Fast delivery, every day
No minimum order value requirement
Simple payment via iDeal or credit card
Follow us on Social Media
Product Description
Serveer je unieke zeewierburgers en zeewierbitterballen van The Dutch Weed Burger met deze mildzilte algenmosterd en verleid je gasten tot het maken van een duurzame plantaardige keuze.
Algenmosterd van The Dutch Weed Burger
Presenteer je zeewierburgers en zeewierbitterballen van The Dutch Weed Burger met deze zachtzilte groene-algenmosterd en zet het lekkerste en beste voedsel op tafel dat ons plantaardige koninkrijk te bieden heeft. De ‘algae mustard’ van onder andere mosterdzaad, azijn en witte peper is verrijkt met de duurzaam geteelde, handmatig geplukte groene microalg Chlorella sorokiniana uit Zeeland. De saus bevat alleen pure, duurzaam verbouwde en zo lokaal mogelijke ingrediënten en is vrij van palmolie. De milde, ziltige algenmosterd is ideaal voor veganisten en vegetariërs, en perfect voor iedereen die zijn gerechten graag eet met een smaakvolle en verantwoorde plantaardige saus.
Bij burgers en borrelhapjes
De zachte en ziltige mosterd is de ideale smaakmaker bij de Dutch Weed zeewierburgers en de Dutch Weed zeewierbitterballen. Gebruik de mosterdsaus bijvoorbeeld als topping van een heerlijke Mushroom Magic Burger: beleg een knapperig Dutch Weed zeewierbroodje met een krokant gebakken Dutch Weed zeewierburger, wat sla, augurk, komkommer, paprika, een plak gesmolten vegan kaas en gebakken oesterzwammen, en voeg tot slot een klodder algenmosterd en een lik barbecuesaus toe. Smullen! Of presenteer de saus als dip bij je fingerfood of borrelsnacks, zoals de knapperige Dutch Weed zeewierballetjes. Algae mustard smaakt ook heerlijk bij (vegan) kroketjes, kaas en andere gerechten.
Groen goud uit de zee
The Dutch Weed Burger wil het tij keren voor mens, dier en planeet – geleid door de bron van al het leven: de zee. Naast eiwitrijke, GMO-vrije sojabonen gebruiken zij hiervoor lokaal, handgeplukt zeewier en algen van de duurzame, biologische Zeeuwse zeewierboerderij Zeewaar, zoals zeesla, chlorella en de kelpsoort Royal Kombu. Zeewier, ook wel ‘het nieuwe groene goud’ genoemd, is een krachtige oerplant die groeit op zonlicht. Het gezonde oceaanvoedsel zit boordevol vitamines, mineralen, omega 3-6-9-vetzuren, eiwitten, ijzer en calcium. Met hun hoge voedingswaarde en bijna dezelfde eiwitcombinatie als vlees zijn de ‘groenten uit zee’ een perfecte vervanger voor dierlijke proteïnen, maar dan zonder dierenleed en uitputting van de aarde. Met dit zeewier als belangrijk ingrediënt serveer je de beste burgers, borrelsnacks, broodjes en sauzen op de planeet en voor de planeet en draag je bij aan de transitie van dierlijk naar plantaardig. Een superlekkere, eiwitrijke en duurzame aanvulling voor je vegan menukaart.
In handige knijpflessen
De ziltige mosterdsaus wordt geleverd in zes handige knijpflessen met een inhoud van een halve liter. Ongeopend kun je de saus op kamertemperatuur bewaren tot minimaal twaalf maanden na de productiedatum. Eenmaal geopend is de algenmosterd maximaal drie maanden houdbaar, mits gekoeld bewaard. Combineer je algae mustard met de heerlijke zeewierburgers en zeewiersnacks van The Dutch Weed Burger en laat je gasten kennismaken met de verrukkelijke wondere wereld van zeewier.
Show more
Show less
Algenmosterd van The Dutch Weed Burger
Presenteer je zeewierburgers en zeewierbitterballen van The Dutch Weed Burger met deze zachtzilte groene-algenmosterd en zet het lekkerste en beste voedsel op tafel dat ons plantaardige koninkrijk te bieden heeft. De ‘algae mustard’ van onder andere mosterdzaad, azijn en witte peper is verrijkt met de duurzaam geteelde, handmatig geplukte groene microalg Chlorella sorokiniana uit Zeeland. De saus bevat alleen pure, duurzaam verbouwde en zo lokaal mogelijke ingrediënten en is vrij van palmolie. De milde, ziltige algenmosterd is ideaal voor veganisten en vegetariërs, en perfect voor iedereen die zijn gerechten graag eet met een smaakvolle en verantwoorde plantaardige saus.Bij burgers en borrelhapjes
De zachte en ziltige mosterd is de ideale smaakmaker bij de Dutch Weed zeewierburgers en de Dutch Weed zeewierbitterballen. Gebruik de mosterdsaus bijvoorbeeld als topping van een heerlijke Mushroom Magic Burger: beleg een knapperig Dutch Weed zeewierbroodje met een krokant gebakken Dutch Weed zeewierburger, wat sla, augurk, komkommer, paprika, een plak gesmolten vegan kaas en gebakken oesterzwammen, en voeg tot slot een klodder algenmosterd en een lik barbecuesaus toe. Smullen! Of presenteer de saus als dip bij je fingerfood of borrelsnacks, zoals de knapperige Dutch Weed zeewierballetjes. Algae mustard smaakt ook heerlijk bij (vegan) kroketjes, kaas en andere gerechten.Groen goud uit de zee
The Dutch Weed Burger wil het tij keren voor mens, dier en planeet – geleid door de bron van al het leven: de zee. Naast eiwitrijke, GMO-vrije sojabonen gebruiken zij hiervoor lokaal, handgeplukt zeewier en algen van de duurzame, biologische Zeeuwse zeewierboerderij Zeewaar, zoals zeesla, chlorella en de kelpsoort Royal Kombu. Zeewier, ook wel ‘het nieuwe groene goud’ genoemd, is een krachtige oerplant die groeit op zonlicht. Het gezonde oceaanvoedsel zit boordevol vitamines, mineralen, omega 3-6-9-vetzuren, eiwitten, ijzer en calcium. Met hun hoge voedingswaarde en bijna dezelfde eiwitcombinatie als vlees zijn de ‘groenten uit zee’ een perfecte vervanger voor dierlijke proteïnen, maar dan zonder dierenleed en uitputting van de aarde. Met dit zeewier als belangrijk ingrediënt serveer je de beste burgers, borrelsnacks, broodjes en sauzen op de planeet en voor de planeet en draag je bij aan de transitie van dierlijk naar plantaardig. Een superlekkere, eiwitrijke en duurzame aanvulling voor je vegan menukaart.In handige knijpflessen
De ziltige mosterdsaus wordt geleverd in zes handige knijpflessen met een inhoud van een halve liter. Ongeopend kun je de saus op kamertemperatuur bewaren tot minimaal twaalf maanden na de productiedatum. Eenmaal geopend is de algenmosterd maximaal drie maanden houdbaar, mits gekoeld bewaard. Combineer je algae mustard met de heerlijke zeewierburgers en zeewiersnacks van The Dutch Weed Burger en laat je gasten kennismaken met de verrukkelijke wondere wereld van zeewier.This might also be of interest
Product information
GTIN code | 8719324559140 |
---|---|
Brand | The Dutch Weed Burger |
Product code | 2013483 |
Country of origin | Nederland |
Datum eerste verzending | 05-02-2024 |
Certification
Ingredients
Mustard (water, mustardseeds, vinegar, salt, spices, natural aroma), sunflower oil, soy base, (soy beans, water), vinegar, agave syrup, garlic powder, spirulina (1,2%), dill, sea salt, turmeric, emulsifier: xantan gum. |
Nutritional values
Energy | 1404 kJ (339 kcal) |
---|---|
Fat | 32.8 g |
Saturates | 3.5 g |
Carbohydrate | 6.4 g |
Sugars | 3.2 g |
Protein | 3.6 g |
Salt | 1.3 g |
Reference | 100 g |
Shelf life
Bewaarconditie | Ambient |
---|---|
Minimum shelf life from delivery | 150 dagen |
Allergens
Allergeenbevattend | Sojabonen |
---|