View total
Range
Back
- Shelf Stable
- Spices and Herbs
- Enkelvoudig
- Van Beekum dry rub varken 600g
Product Description
Dry Rub Varken
De Dry Rub Varken van Van Beekum Specerijen is een met zorg en ambacht samengestelde barbecuerub uit onze eigen mengerij. Deze rub leent zich perfect voor een stuk varkensvlees dat je ‘low and slow’ op de barbecue gaat bereiden. Alleen de beste topkwaliteit ingrediënten zoals tijm en nootmuskaat zijn gebruikt bij het samenstellen van deze rub voor varkensvlees.
Hoe werkt een Dry Rub?
De twee belangrijkste ingrediënten in een Dry rub zijn suiker en zout:
- Zout: onttrekt vocht uit het vlees. Dit zorg ervoor dat de kruiden en specerijen van de rub oplossen in het vlees-eigen sap.
- Suiker: zorgt tijdens het barbecueën door karamellisering voor een mooie korstvorming, ook wel 'bark' genoemd.
Hoe gebruik je een Dry Rub?
Je strooit de rub over je stuk vlees en je zult zien dat het zout direct zijn werk begint te doen. Na een paar minuten wordt het vlees vochtig en beginnen de kruiden, specerijen en de suiker zich met elkaar te mengen. Tijdens het bereiden gaat de suiker zijn werk doen bij een temperatuur van ongeveer 170 graden. Dan karamelliseert deze, wat zorgt voor die heerlijke krokante laag op jouw stukje vlees. Blijf wel onder de 180 graden, anders brandt de suiker aan.
Show more
Show less
Dry Rub Varken
De Dry Rub Varken van Van Beekum Specerijen is een met zorg en ambacht samengestelde barbecuerub uit onze eigen mengerij. Deze rub leent zich perfect voor een stuk varkensvlees dat je ‘low and slow’ op de barbecue gaat bereiden. Alleen de beste topkwaliteit ingrediënten zoals tijm en nootmuskaat zijn gebruikt bij het samenstellen van deze rub voor varkensvlees.Hoe werkt een Dry Rub?
De twee belangrijkste ingrediënten in een Dry rub zijn suiker en zout:- Zout: onttrekt vocht uit het vlees. Dit zorg ervoor dat de kruiden en specerijen van de rub oplossen in het vlees-eigen sap.
- Suiker: zorgt tijdens het barbecueën door karamellisering voor een mooie korstvorming, ook wel 'bark' genoemd.
Hoe gebruik je een Dry Rub?
Je strooit de rub over je stuk vlees en je zult zien dat het zout direct zijn werk begint te doen. Na een paar minuten wordt het vlees vochtig en beginnen de kruiden, specerijen en de suiker zich met elkaar te mengen. Tijdens het bereiden gaat de suiker zijn werk doen bij een temperatuur van ongeveer 170 graden. Dan karamelliseert deze, wat zorgt voor die heerlijke krokante laag op jouw stukje vlees. Blijf wel onder de 180 graden, anders brandt de suiker aan.Product information
GTIN code | 8720153476577 |
---|---|
Brand | Van Beekum |
Product code | 2006294 |
Country of origin | Nederland |
Datum eerste verzending | 27-11-2023 |
Shelf life
Minimum shelf life from delivery | 180 dagen |
---|
Sizes and weights
Gross weight (g) | 600 |
---|---|
Net weight (g) | 600 |

Van Beekum dry rub varken 600g
€ 11,25 /Unit