View total
Range
Back
- Shelf Stable
- Spices and Herbs
- Enkelvoudig
- Van Beekum wienerschnitzelpaneer 500g
Product Description
Wienerschnitzel-paneer
Onze Wienerschnitzel-paneer is een mix van paneermeel met een gouden kleur, kruiden, specerijen en zout. Ideaal om schnitzels te paneren zodat ze mooi goudbruin worden. De paneermixen van Van Beekum Specerijen worden volgens goed bewaard recept samengesteld en netjes verpakt in een handige hersluitbare strooibus of zak.
Wienerschnitzel maken met onze kruidenmix
- Haal bij jouw (online) slager een mooie varkens- of kalfsschnitzel.
- Klop de eieren en melk los in een kom (waar de schnitzels in passen). Strooi de Wienerschnitzel-paneer in een andere bak. Haal je naturel schnitzel eerst door het mengsel van ei en melk en daarna direct door het paneermengsel. Zorg voor een goede verdeling van de kruidenmix.
- Verhit olie of boter op een middelhoog vuur. Wees royaal in het gebruik van boter of olie (minimaal 2 cm). Bak de schnitzels in 2 tot 3 minuten per kant goudbruin. De korst moet tijdens het bakken van het vlees loskomen, zoals bij een soufflé. Het vet moet meteen gaan bruisen, alsof je aan het frituren bent.
- Haal de schnitzels uit de pan en laat op keukenpapier uitlekken. Leg ze op een bord of schaal. Garneren met schijfjes citroen en peterselie voor een echte Oostenrijkse smaakbeleving.
- Guten Appetit!
Show more
Show less
Wienerschnitzel-paneer
Onze Wienerschnitzel-paneer is een mix van paneermeel met een gouden kleur, kruiden, specerijen en zout. Ideaal om schnitzels te paneren zodat ze mooi goudbruin worden. De paneermixen van Van Beekum Specerijen worden volgens goed bewaard recept samengesteld en netjes verpakt in een handige hersluitbare strooibus of zak.Wienerschnitzel maken met onze kruidenmix
- Haal bij jouw (online) slager een mooie varkens- of kalfsschnitzel.
- Klop de eieren en melk los in een kom (waar de schnitzels in passen). Strooi de Wienerschnitzel-paneer in een andere bak. Haal je naturel schnitzel eerst door het mengsel van ei en melk en daarna direct door het paneermengsel. Zorg voor een goede verdeling van de kruidenmix.
- Verhit olie of boter op een middelhoog vuur. Wees royaal in het gebruik van boter of olie (minimaal 2 cm). Bak de schnitzels in 2 tot 3 minuten per kant goudbruin. De korst moet tijdens het bakken van het vlees loskomen, zoals bij een soufflé. Het vet moet meteen gaan bruisen, alsof je aan het frituren bent.
- Haal de schnitzels uit de pan en laat op keukenpapier uitlekken. Leg ze op een bord of schaal. Garneren met schijfjes citroen en peterselie voor een echte Oostenrijkse smaakbeleving.
- Guten Appetit!
Product information
GTIN code | 8720289180416 |
---|---|
Brand | Van Beekum |
Product code | 2006296 |
Country of origin | Nederland |
Datum eerste verzending | 27-11-2023 |
Sizes and weights
Net weight (g) | 500 |
---|---|
Gross weight (g) | 500 |
Ingredients
paneermeel (tarwebloem, gluten, gist, kleurstof (E160bii, E100, E160bi)), dextrose, zout, maltodextrine, suiker, gehydrolyseerd soja eiwit, 0.2% kippenvet, aroma (ei, rundvlees, mais), kruiden en specerijenextracten, groente extracten, voedingszuur (melkzuur), zonnebloemolie, water, antiklontermiddel (E551), natuurlijk aroma, geïsoleerd soja-eiwit, kruiden en specerijen (paprikapoeder, peper, koriander, kurkuma, kardemom, foelie). |
Nutritional values
Energy | 1379 kJ (325 kcal) |
---|---|
Fat | 1.6 g |
Saturates | 0.2 g |
Carbohydrate | 64 g |
Sugars | 13 g |
Fibre | 3.2 g |
Protein | 12 g |
Salt | 10.7 g |
Reference | 100 g |
Shelf life
Minimum shelf life from delivery | 180 dagen |
---|

Van Beekum wienerschnitzelpaneer 500g
€ 7,25 /Unit