Verpakkingsvarianten
Volg ons op social media
Productomschrijving
Met Meat Binder van Dutch Spices maak je in een handomdraai lekker stevige, en toch smeuïge en sappige gehaktballen.
Meat Binder van Dutch Spices
Dutch Spices Meat Binder is een hechtmiddel waarmee je producten dikker maakt. Met dit bindmiddel voor gehaktmixen heb je de perfecte binder in huis voor al je huisgemaakte gehaktproducten. Het witte poeder op basis van aardappel en rijst lijkt een beetje op maïzena en is geur- en smaakneutraal, waardoor je etenswaren hun originele smaak en geur behouden.
Stevig en smeuïg eindresultaat
Met deze handige binder heb je altijd een stevig, sappig en smeuïg eindresultaat. Voeg Meat Binder toe aan je gehaktmix en roer het goed door. Wacht tot het middel werkt en je de gewenste dikte hebt bereikt. De adviesdosering is 18,5 gram per kilo product. Bij sous-videkoken (vacuümgaren) laat je het gehakt eerst garen en strooi je het vlees daarna in met het bindmiddel.
In kunststof emmer
Meat Binder van Dutch Spices wordt in poedervorm geleverd in handige kunststof emmers met een stevige groene deksel. Ongeopend is het bindmiddel 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar het product altijd droog en in gesloten verpakking.
Toon meer
Toon minder
Meat Binder van Dutch Spices
Dutch Spices Meat Binder is een hechtmiddel waarmee je producten dikker maakt. Met dit bindmiddel voor gehaktmixen heb je de perfecte binder in huis voor al je huisgemaakte gehaktproducten. Het witte poeder op basis van aardappel en rijst lijkt een beetje op maïzena en is geur- en smaakneutraal, waardoor je etenswaren hun originele smaak en geur behouden.Stevig en smeuïg eindresultaat
Met deze handige binder heb je altijd een stevig, sappig en smeuïg eindresultaat. Voeg Meat Binder toe aan je gehaktmix en roer het goed door. Wacht tot het middel werkt en je de gewenste dikte hebt bereikt. De adviesdosering is 18,5 gram per kilo product. Bij sous-videkoken (vacuümgaren) laat je het gehakt eerst garen en strooi je het vlees daarna in met het bindmiddel.In kunststof emmer
Meat Binder van Dutch Spices wordt in poedervorm geleverd in handige kunststof emmers met een stevige groene deksel. Ongeopend is het bindmiddel 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar het product altijd droog en in gesloten verpakking.Productinformatie
EAN Code | 8711648069015 |
---|---|
Merk | Dutch Spices |
Productnummer | 1003273 |
Land van oorsprong | Nederland |
Datum eerste verzending | 06-02-2024 |
Certificering
Voedingswaarden
Energie | 1344.992 kJ (318.142 kcal) |
---|---|
Vetten | 0.8 g |
Verzadigde vetzuren | 0 g |
Enkelvoudig onverzadigde vetzuren | 0 g |
Meervoudig onverzadigde vetzuren | 0 g |
Koolhydraten | 70 g |
Suikers | 0 g |
Vezels | 12 g |
Eiwitten | 1.7 g |
Zout | 0.18 g |
Transvetzuren | 0 g |
Natrium | 0.07 g |
Referentie | 100 g |
Ingrediënten
voedingsvezels (aardappel, bamboe), zetmeel (aardappel), gedroogde aardappel, bloem (rijst) |
Sensorische kenmerken
Smaak | producttypisch |
---|---|
Geur | producttypisch |
Kleur | wit |
Allergenen
Allergeenvrij | Weekdieren, Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228), Mosterd, Melk, Noten, Gluten, Eieren, Aardnoten (pinda's), Lupine, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Soja, Vis |
---|
Houdbaarheid
Maximum bewaartemperatuur | 7 ˚C |
---|---|
Minimale houdbaarheid vanaf levering | 21 dagen |
Minimum bewaartemperatuur | 2 ˚C |
Maten en gewichten
Nettogewicht (g) | 2000 |
---|---|
Diameter (mm) | 201 |
Hoogte (mm) | 138 |
Brutogewicht (g) | 2000 |