Volg ons op social media
Productomschrijving
Glace de Gibier is een geconcentreerde wildbouillon
met een kruidige basis van specerijen: laurier,
kruidnagel en rozemarijn. Glace de Gibier is een
krachtige basis voor de bereiding van wildgerechten
zoals wildragout, wildbouillon en soep.
Toon meer
Toon minder
Misschien ben je ook geïnteresseerd in
Productinformatie
EAN Code | 8713949805019 |
---|---|
Merk | Maître Cuisine |
Productnummer | 1000153 |
Land van oorsprong | Nederland |
Datum eerste verzending | 26-03-2024 |
Houdbaarheid
Minimale houdbaarheid vanaf levering | 79 dagen |
---|---|
Maximum bewaartemperatuur | 6 ˚C |
Minimum bewaartemperatuur | 2 ˚C |
Bewaarinstructies | Gekoeld bewaren bij 2-6 °C. Na openen bewaren. Ten minste houdbaar tot: zie deksel. |
Voedingswaarden
Energie | 323 kJ (76 kcal) |
---|---|
Vetten | 0.29 g |
Verzadigde vetzuren | 0.17 g |
Koolhydraten | 11 g |
Suikers | 4.5 g |
Eiwitten | 6.9 g |
Zout | 4 g |
Referentie | 100 g |
Ingrediënten
Ingrediënten: 80% wildbouillon (rund, hert), maltodextrine, glucose, zout, gistextract, zetmeel (rijst, aardappel), gelatine (rund), honing, rode wijn extract, knoflookconcentraat, kruiden- en specerijen extract (marjolein, salie, piment, laurier). |
Certificering
Society of the Plastics Industry |
Allergenen
Allergeenvrij | Schaaldieren |
---|---|
Allergeenvrij | Selderij |
Allergeenvrij | Sesamzaad |
Allergeenvrij | Soja |
Allergeenvrij | Vis |
Allergeenvrij | Weekdieren |
Allergeenvrij | Noten |
Allergeenvrij | Mosterd |
Allergeenvrij | Melk |
Allergeenvrij | Lupine |
Allergeenvrij | Gluten |
Allergeenvrij | Eieren |
Allergeenvrij | Aardnoten (pinda's) |
Allergeenvrij | Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228) |
Bereidingswijze
Bereidingswijze | Kant-en-klaar |
---|
Maten en gewichten
Nettogewicht (g) | 1000 |
---|---|
Diameter (mm) | 137 |
Hoogte (mm) | 134 |
Brutogewicht (g) | 1060 |