
Vegetarisch
Warung bami Javaanse stijl 2kg
Productnummer 2002250
€ 15,00
/ 2 kg excl. BTW
Binnenkort beschikbaar *
* Ik wil graag een notificatie als het product weer beschikbaar is.
Helaas is dit product nu niet voorradig. Vul je e-mailadres in en je ontvangt een notificatie zodra het product er weer is.
Wat je kan verwachten:
Snel geleverd, iedere dag
Geen minimaal bestelbedrag
Betaal eenvoudig via iDeal of creditcard
Volg ons op social media
Productomschrijving
Bereid de heerlijkste gerechten met deze rijkgevulde vegetarische Javaanse Bami van Warung.
Warung Javaanse Bami
Javaanse bami is een smakelijke Surinaamse maaltijdcomponent van goedgevulde Javaanse bami zonder vlees. Javaanse bami, oftewel spaghetti, kent zijn oorsprong in Indonesië, vanwaar het naar Suriname werd meegenomen door Javaanse immigranten. De zoetig geurende en smakende Javaanse Bami van Warung bevat onder andere trassi, stukjes ei, ketjap, paprika, prei, verse kruiden en een vleugje madamejeanettepeper. Een uitkomst voor de foodprofessional in de horeca en catering die graag gemak combineert met smaak, kwaliteit en authenticiteit.
Volop variëren met wereldse gerechten
Deze koelverse Surinaamse maaltijd van Javaanse bami is een ideale aanvulling op je assortiment wereldse gerechten. Verwarm de Javaanse bami eenvoudig in een pan, in de combisteamer of in de magnetron (één gaatje in de folie prikken, dan zes minuten op 700 watt). Varieer vervolgens volop door het gerecht te combineren met bijvoorbeeld kip in ketjapsaus en kousenband, gewokte paksoi of gegrilde boulanger (aubergine). Geef er eventueel een frisse groene salade of wat zoetzure komkommer bij en je gasten kunnen smullen van een complete Surinaamse maaltijd.
Koelvers in maaltijdbak
De vegetarische maaltijdcomponent van Warung wordt gekoeld geleverd in een gesealde maaltijdbak van stevig polypropyleen (PP). De vormvaste bakken zijn magnetronbestendig. In gesloten verpakking is deze bamimaaltijd vanaf levering ten minste twaalf dagen houdbaar bij maximaal 7°C.
Uit de Surinaamse keuken
Voor de gerechten uit de Surinaamse keuken werkt Warung samen met de in Suriname geboren en getogen chef-kok Faried Ghafoer, alwaar hij het koken leerde van zijn moeder. Zijn recepten vormen de basis van de Surinaamse maaltijden. De inwoners van Suriname zijn afkomstig uit nagenoeg alle werelddelen. Deze vermenging van culturen heeft gezorgd voor een unieke Surinaamse keuken. De Surinaamse keuken combineert nu diverse internationale keukens, waaronder de Hindoestaanse (India), de Afrikaanse, de Javaanse (Indonesië), de Chinese, de Hollandse, de Joodse, de Portugese en de Indiaanse. Bekende Surinaamse gerechten zijn moksalesi, roti, Surinaamse nasi goreng, bami, pom, snesi foroe, moksimeti en losi foroe.
Toon meer
Toon minder
Warung Javaanse Bami
Javaanse bami is een smakelijke Surinaamse maaltijdcomponent van goedgevulde Javaanse bami zonder vlees. Javaanse bami, oftewel spaghetti, kent zijn oorsprong in Indonesië, vanwaar het naar Suriname werd meegenomen door Javaanse immigranten. De zoetig geurende en smakende Javaanse Bami van Warung bevat onder andere trassi, stukjes ei, ketjap, paprika, prei, verse kruiden en een vleugje madamejeanettepeper. Een uitkomst voor de foodprofessional in de horeca en catering die graag gemak combineert met smaak, kwaliteit en authenticiteit.Volop variëren met wereldse gerechten
Deze koelverse Surinaamse maaltijd van Javaanse bami is een ideale aanvulling op je assortiment wereldse gerechten. Verwarm de Javaanse bami eenvoudig in een pan, in de combisteamer of in de magnetron (één gaatje in de folie prikken, dan zes minuten op 700 watt). Varieer vervolgens volop door het gerecht te combineren met bijvoorbeeld kip in ketjapsaus en kousenband, gewokte paksoi of gegrilde boulanger (aubergine). Geef er eventueel een frisse groene salade of wat zoetzure komkommer bij en je gasten kunnen smullen van een complete Surinaamse maaltijd.Koelvers in maaltijdbak
De vegetarische maaltijdcomponent van Warung wordt gekoeld geleverd in een gesealde maaltijdbak van stevig polypropyleen (PP). De vormvaste bakken zijn magnetronbestendig. In gesloten verpakking is deze bamimaaltijd vanaf levering ten minste twaalf dagen houdbaar bij maximaal 7°C.Uit de Surinaamse keuken
Voor de gerechten uit de Surinaamse keuken werkt Warung samen met de in Suriname geboren en getogen chef-kok Faried Ghafoer, alwaar hij het koken leerde van zijn moeder. Zijn recepten vormen de basis van de Surinaamse maaltijden. De inwoners van Suriname zijn afkomstig uit nagenoeg alle werelddelen. Deze vermenging van culturen heeft gezorgd voor een unieke Surinaamse keuken. De Surinaamse keuken combineert nu diverse internationale keukens, waaronder de Hindoestaanse (India), de Afrikaanse, de Javaanse (Indonesië), de Chinese, de Hollandse, de Joodse, de Portugese en de Indiaanse. Bekende Surinaamse gerechten zijn moksalesi, roti, Surinaamse nasi goreng, bami, pom, snesi foroe, moksimeti en losi foroe.Misschien ben je ook geïnteresseerd in
Per 2 kg
Productinformatie
EAN Code | 8718885965018 |
---|---|
Merk | Warung |
Productnummer | 2002250 |
Land van oorsprong | Nederland |
Datum eerste verzending | 17-10-2022 |
Houdbaarheid
Minimale houdbaarheid vanaf levering | 12 dagen |
---|---|
Maximum bewaartemperatuur | 7 ˚C |
Minimum bewaartemperatuur | 2 ˚C |
Voedingswaarden
Energie | 616 kJ (148 kcal) |
---|---|
Vetten | 5.4 g |
Verzadigde vetzuren | 0.73 g |
Koolhydraten | 20.5 g |
Suikers | 2.3 g |
Eiwitten | 3.81 g |
Zout | 1.24 g |
Natrium | 0.45 g |
Referentie | 100 g |
Ingrediënten
water, durumGRIESmeel, EI, paprika, prei, zonnebloemolie, ui, ketjap (water, rietsuiker, plantaardig SOJA eiwit, kleurstof: E150, verdikkingsmiddel: E466, conserveermiddel: E202), ui, zout, koolzaadolie, specerijen (SELDERIJ, MOSTERD), raapolie, knoflookpoeder, TARWEbloem, dextrose, gedroogde groenten, SOJA, antioxidant (E300 (ascorbinezuur)), verdikkingsmiddel: E415, aardappelzetmeel, suiker, kippenvet, madame jeanette, aroma (EI), GARNALENpoeder, gistextract, palmolie, kruiden |
Certificering

Allergenen
Z = zonder, M = met, K = kan sporen bevatten
Schaal- en schelpdieren | M |
---|---|
Mosterd | M |
Selderij | M |
Tarwe | M |
Gluten | M |
Eieren | M |
Sojabonen | M |
Bereidingswijze
Bereidingsinstructie | Magnetron: Prik één gaatje in de folie en verhit de maaltijd gedurende 6 minuten op 700 Watt. |
---|
Maten en gewichten
Brutogewicht (g) | 2080 |
---|---|
Nettogewicht (g) | 2000 |
Breedte (mm) | 260 |
Hoogte (mm) | 50 |
Diepte (mm) | 325 |