Warung kip in ketjapsaus 2kg
Productnummer 2002248
€ 24,50
/ 2 kg
Binnenkort beschikbaar *
* Ik wil graag een notificatie als het product weer beschikbaar is.
Helaas is dit product nu niet voorradig. Vul je e-mailadres in en je ontvangt een notificatie zodra het product er weer is.
Wat je kan verwachten:
Snel geleverd, iedere dag
Geen minimaal bestelbedrag
Betaal eenvoudig via iDeal of creditcard
Volg ons op social media
Productomschrijving
Bereid de heerlijkste gerechten met deze zoete Surinaamse Kip in Ketjapsaus van Warung.
Warung Kip in Ketjapsaus
Kip in ketjapsaus is een smakelijke Surinaamse maaltijdcomponent van stukjes kipdijfilet in een saus van zoete ketjap. Malse kip, rode paprika, ketjap, een vleugje madamejeanettepeper, wortel en diverse Surinaamse kruiden en specerijen geven het kippenvlees een typisch Surinaamse, heerlijk zoete geur en smaak. Een uitkomst voor de foodprofessional in de horeca en catering die graag gemak combineert met smaak, kwaliteit en authenticiteit.
Volop variëren met wereldse gerechten
Deze koelverse Surinaamse kipmaaltijd is een ideale aanvulling op je assortiment wereldse gerechten. Verwarm de kip in ketjapsaus eenvoudig in een pan, in de combisteamer of in de magnetron (één gaatje in de folie prikken, dan zes minuten op 700 watt). Varieer vervolgens volop door het gerecht te combineren met bijvoorbeeld Javaanse bami of Surinaamse nasi. Geef er kousenband, gewokte paksoi of een frisse groene salade bij en je gasten kunnen smullen van een complete Surinaamse maaltijd.
Koelvers in maaltijdbak
De maaltijdcomponent van Warung wordt gekoeld geleverd in een gesealde maaltijdbak van stevig polypropyleen (PP). De vormvaste bakken zijn magnetronbestendig. In gesloten verpakking is deze kipmaaltijd vanaf levering ten minste tien dagen houdbaar bij maximaal 7°C.
Uit de Surinaamse keuken
Voor de gerechten uit de Surinaamse keuken werkt Warung samen met de in Suriname geboren en getogen chef-kok Faried Ghafoer, alwaar hij het koken leerde van zijn moeder. Zijn recepten vormen de basis van de Surinaamse maaltijden. De inwoners van Suriname zijn afkomstig uit nagenoeg alle werelddelen. Deze vermenging van culturen heeft gezorgd voor een unieke Surinaamse keuken. De Surinaamse keuken combineert nu diverse internationale keukens, waaronder de Hindoestaanse (India), de Afrikaanse, de Javaanse (Indonesië), de Chinese, de Hollandse, de Joodse, de Portugese en de Indiaanse. Bekende Surinaamse gerechten zijn moksalesi, roti, Surinaamse nasi goreng, bami, pom, snesi foroe, moksimeti en losi foroe.
Toon meer
Toon minder
Warung Kip in Ketjapsaus
Kip in ketjapsaus is een smakelijke Surinaamse maaltijdcomponent van stukjes kipdijfilet in een saus van zoete ketjap. Malse kip, rode paprika, ketjap, een vleugje madamejeanettepeper, wortel en diverse Surinaamse kruiden en specerijen geven het kippenvlees een typisch Surinaamse, heerlijk zoete geur en smaak. Een uitkomst voor de foodprofessional in de horeca en catering die graag gemak combineert met smaak, kwaliteit en authenticiteit.Volop variëren met wereldse gerechten
Deze koelverse Surinaamse kipmaaltijd is een ideale aanvulling op je assortiment wereldse gerechten. Verwarm de kip in ketjapsaus eenvoudig in een pan, in de combisteamer of in de magnetron (één gaatje in de folie prikken, dan zes minuten op 700 watt). Varieer vervolgens volop door het gerecht te combineren met bijvoorbeeld Javaanse bami of Surinaamse nasi. Geef er kousenband, gewokte paksoi of een frisse groene salade bij en je gasten kunnen smullen van een complete Surinaamse maaltijd.Koelvers in maaltijdbak
De maaltijdcomponent van Warung wordt gekoeld geleverd in een gesealde maaltijdbak van stevig polypropyleen (PP). De vormvaste bakken zijn magnetronbestendig. In gesloten verpakking is deze kipmaaltijd vanaf levering ten minste tien dagen houdbaar bij maximaal 7°C.Uit de Surinaamse keuken
Voor de gerechten uit de Surinaamse keuken werkt Warung samen met de in Suriname geboren en getogen chef-kok Faried Ghafoer, alwaar hij het koken leerde van zijn moeder. Zijn recepten vormen de basis van de Surinaamse maaltijden. De inwoners van Suriname zijn afkomstig uit nagenoeg alle werelddelen. Deze vermenging van culturen heeft gezorgd voor een unieke Surinaamse keuken. De Surinaamse keuken combineert nu diverse internationale keukens, waaronder de Hindoestaanse (India), de Afrikaanse, de Javaanse (Indonesië), de Chinese, de Hollandse, de Joodse, de Portugese en de Indiaanse. Bekende Surinaamse gerechten zijn moksalesi, roti, Surinaamse nasi goreng, bami, pom, snesi foroe, moksimeti en losi foroe.Productinformatie
EAN Code | 8718885960013 |
---|---|
Merk | Warung |
Productnummer | 2002248 |
Land van oorsprong | Nederland |
Houdbaarheid
Maximum bewaartemperatuur | 7 ˚C |
---|---|
Bewaarinstructies | Max 7C. Na openen beperkt houdbaar. |
Minimale houdbaarheid vanaf levering | 12 dagen |
Minimum bewaartemperatuur | 2 ˚C |
Voedingswaarden
Energie | 414 kJ (99 kcal) |
---|---|
Vetten | 3.3 g |
Verzadigde vetzuren | 0.66 g |
Koolhydraten | 8.2 g |
Suikers | 5.7 g |
Eiwitten | 11.61 g |
Zout | 1 g |
Natrium | 0.27 g |
Referentie | 100 g |
Ingrediënten
45% kip, water, paprika, ketjap (water, rietsuiker, plantaardig SOJA eiwit, kleurstof: E150, verdikkingsmiddel: E466, conserveermiddel: E202), suiker, ui, tomaten, zonnebloemolie, TARWEbloem, gemodificeerd tapioca zetmeel, zout, zuurteregelaar (E500), voedingszuur E331, SOJA, gehydrogeneerd palm vet, dextrose, specerijen, madame jeanette, knoflookpoeder, aardappelzetmeel, palmvet ongehard, gistextract, groentepoeder (ui), TARWE, aroma (EI), gedroogde groente (wortel), kruiden |
Certificering
Allergenen
Allergeenbevattend | Gluten, Eieren, Sojabonen |
---|
Bereidingswijze
Bereidingsinstructie | Magnetron: Prik één gaatje in de folie en verhit de maaltijd gedurende 6 minuten op 700 Watt. |
---|
Maten en gewichten
Nettogewicht (g) | 2000 |
---|---|
Brutogewicht (g) | 2080 |
Diepte (mm) | 325 |
Breedte (mm) | 260 |
Hoogte (mm) | 50 |