Vegetarisch
Warung nasi goreng 2kg
Productnummer 2002256
€ 14,00
/ 2 kg
Binnenkort beschikbaar *
* Ik wil graag een notificatie als het product weer beschikbaar is.
Helaas is dit product nu niet voorradig. Vul je e-mailadres in en je ontvangt een notificatie zodra het product er weer is.
Wat je kan verwachten:
Snel geleverd, iedere dag
Geen minimaal bestelbedrag
Betaal eenvoudig via iDeal of creditcard
Volg ons op social media
Productomschrijving
Verrijk je assortiment koelverse kant-en-klaarmaaltijden met deze traditionele Indische Nasi Goreng van Warung.
Warung Nasi Goreng
Nasi goreng is een echte klassieker uit de Indonesische keuken. Dit gerecht van gebakken rijst werd oorspronkelijk bereid door de restjes van de vorige dag op te bakken samen met afgekoelde witte rijst. De nasi goreng van Warung is op smaak gebracht met een zoete sojasaus en met ketjap manis (manis betekent zoet), wat voor een mooie bruine kleur zorgt. Het gerecht bevat verder rode paprika, prei en authentieke Indische kruiden en specerijen die je door hun kruidige geuren direct doen verlangen naar het prachtige Indonesië. Een uitkomst voor de foodprofessional in de horeca en catering die graag gemak combineert met smaak, kwaliteit en authenticiteit.
Volop variëren met wereldse gerechten
Deze koelverse Indische nasimaaltijd is een ideale aanvulling op je assortiment wereldse gerechten. Verwarm de nasi eenvoudig in een pan, in de combisteamer of in de magnetron (één gaatje in de folie prikken, dan zes minuten op 700 watt). Varieer vervolgens volop door het gerecht te combineren met bijvoorbeeld kip in zoete ketjapsaus, lichtpikante sambal goreng-boontjes en een gefrituurd ei. Geef er eventueel atjar (zoetzure groenten) en kroepoek bij en je gasten kunnen smullen van een complete Indische maaltijd. Dit gerecht smaakt ook heerlijk als onderdeel van een Indische rijsttafel.
Koelvers in maaltijdbak
De vegetarische maaltijdcomponent van Warung wordt gekoeld geleverd in een gesealde maaltijdbak van stevig polypropyleen (PP). De vormvaste bakken zijn magnetronbestendig. In gesloten verpakking is deze nasimaaltijd vanaf levering ten minste twaalf dagen houdbaar bij maximaal 7°C.
Uit de Indische keuken
Voor de gerechten uit de Indische keuken werkt Warung samen met de Indische kok Albert Kokosky Deforchaux. Zijn recepten vormen de basis van de Indische maaltijden. De Indische keuken is een mengeling van ingrediënten en kooktechnieken. Hij ontstond in voormalig Nederlands-Indië, waar de Europese keuken zich vermengde met de regionale Indonesische keukens met hun Chinese, Indiase en Arabische invloeden. De Indische Nederlanders namen de recepten op hun beurt mee naar Nederland, waar die zich opnieuw ontwikkelden. Typisch Indische gerechten zijn nasi goreng, gadogado, saté, bakso (Indonesische gehaktballetjes), rendang (een stoofgerecht) en soto ajam, een pittige kippensoep.
Toon meer
Toon minder
Warung Nasi Goreng
Nasi goreng is een echte klassieker uit de Indonesische keuken. Dit gerecht van gebakken rijst werd oorspronkelijk bereid door de restjes van de vorige dag op te bakken samen met afgekoelde witte rijst. De nasi goreng van Warung is op smaak gebracht met een zoete sojasaus en met ketjap manis (manis betekent zoet), wat voor een mooie bruine kleur zorgt. Het gerecht bevat verder rode paprika, prei en authentieke Indische kruiden en specerijen die je door hun kruidige geuren direct doen verlangen naar het prachtige Indonesië. Een uitkomst voor de foodprofessional in de horeca en catering die graag gemak combineert met smaak, kwaliteit en authenticiteit.Volop variëren met wereldse gerechten
Deze koelverse Indische nasimaaltijd is een ideale aanvulling op je assortiment wereldse gerechten. Verwarm de nasi eenvoudig in een pan, in de combisteamer of in de magnetron (één gaatje in de folie prikken, dan zes minuten op 700 watt). Varieer vervolgens volop door het gerecht te combineren met bijvoorbeeld kip in zoete ketjapsaus, lichtpikante sambal goreng-boontjes en een gefrituurd ei. Geef er eventueel atjar (zoetzure groenten) en kroepoek bij en je gasten kunnen smullen van een complete Indische maaltijd. Dit gerecht smaakt ook heerlijk als onderdeel van een Indische rijsttafel.Koelvers in maaltijdbak
De vegetarische maaltijdcomponent van Warung wordt gekoeld geleverd in een gesealde maaltijdbak van stevig polypropyleen (PP). De vormvaste bakken zijn magnetronbestendig. In gesloten verpakking is deze nasimaaltijd vanaf levering ten minste twaalf dagen houdbaar bij maximaal 7°C.Uit de Indische keuken
Voor de gerechten uit de Indische keuken werkt Warung samen met de Indische kok Albert Kokosky Deforchaux. Zijn recepten vormen de basis van de Indische maaltijden. De Indische keuken is een mengeling van ingrediënten en kooktechnieken. Hij ontstond in voormalig Nederlands-Indië, waar de Europese keuken zich vermengde met de regionale Indonesische keukens met hun Chinese, Indiase en Arabische invloeden. De Indische Nederlanders namen de recepten op hun beurt mee naar Nederland, waar die zich opnieuw ontwikkelden. Typisch Indische gerechten zijn nasi goreng, gadogado, saté, bakso (Indonesische gehaktballetjes), rendang (een stoofgerecht) en soto ajam, een pittige kippensoep.Misschien ben je ook geïnteresseerd in
Productinformatie
EAN Code | 8718885964417 |
---|---|
Merk | Warung |
Productnummer | 2002256 |
Land van oorsprong | Nederland |
Houdbaarheid
Maximum bewaartemperatuur | 7 ˚C |
---|---|
Minimum bewaartemperatuur | 2 ˚C |
Minimale houdbaarheid vanaf levering | 12 dagen |
Voedingswaarden
Energie | 616 kJ (147 kcal) |
---|---|
Vetten | 4.5 g |
Verzadigde vetzuren | 0.56 g |
Koolhydraten | 24 g |
Suikers | 1.6 g |
Eiwitten | 2.33 g |
Zout | 1.2 g |
Natrium | 0.44 g |
Referentie | 100 g |
Ingrediënten
water, rijst, paprika, prei, zonnebloemolie, ketjap (water, rietsuiker, plantaardig SOJA eiwit, kleurstof: E150, verdikkingsmiddel: E466, conserveermiddel: E202), ui, zout, tomaten, ui, raapolie, dextrose, knoflookpoeder, TARWEbloem, aardappelzetmeel, gedroogde groenten, specerijen (SELDERIJ, MOSTERD), kippenvet, suiker, aroma (EI), gistextract, kruiden |
Certificering
Allergenen
Allergeenbevattend | Gluten |
---|---|
Allergeenbevattend | Sojabonen |
Allergeenbevattend | Selderij |
Allergeenbevattend | Mosterd |
Allergeenbevattend | Eieren |
Bereidingswijze
Bereidingsinstructie | Magnetron: Prik één gaatje in de folie en verhit de maaltijd gedurende 6 minuten op 700 Watt. |
---|
Maten en gewichten
Nettogewicht (g) | 2000 |
---|---|
Brutogewicht (g) | 2080 |
Diepte (mm) | 325 |
Breedte (mm) | 260 |
Hoogte (mm) | 50 |