Pacha de Cacao 2 items
Pacha de Cacao: verfrissend vers sap van cacaovruchtvlees
Pacha de Cacao, letterlijk ‘wereld van cacao’, gelooft in een gezonde cacaoketen, van boer tot consument. Zo kan de wereld eindeloos genieten van al het goede van de cacaovrucht. Het merk is vernoemd naar La Pacha Mama, Moeder Aarde in het Quechua. Pacha de Cacao maakt 100% natuurlijk, glutenvrij vruchtensap van cacaovruchtvlees en water. Oprichter Marika van Santvoort ontdekte het toen ze als cacaoprofessional in Ecuador ziek werd: een boer gaf haar als opkikkertje vers sap van de cacaopulp die bij de productie van cacao vrijkomt als ‘afval’. Toen bleek dat de inheemse bevolking de pulp al 5.300 jaar geleden dronk omdat het zo lekker en voedzaam is, blies Marika het sap nieuw leven in. Pacha de Cacao viert de oude boerentraditie op drie vlakken: iedereen kan het verfrissende vruchtensap vol voedingsstoffen en vitaminen drinken, de boeren krijgen voor de pulp betaald en hebben zo een extra inkomstenbron, en een nieuw product van een oude reststroom is goed tegen voedselverspilling. Win-win-win dus. De ‘fresh cacao revival’ is begonnen!
No blogs found
No site content found