Volg ons op social media
Productomschrijving
Serveer je gasten de chefwaardige Röstiballetjes Bergkaas-Spek van 11er: goudgeel krokant vanbuiten en lekker smeuïg en hartig vanbinnen.
Röstiballetjes Bergkaas-Spek van 11er
11er Röstiballetjes Bergkaas-Spek zijn een verrukkelijke chefwaardige aardappelspecialiteit van de beste verse aardappelen uit eigen kweek, gemaakt zoals thuis in de keuken – want dit smaakt toch het allerlekkerst. De voorgebakken röstiballetjes vallen op door hun prachtige goudgele kleur, bijzonder krokante korst en smeuïge vulling van verse (berg)kaas en spek. Een genot voor alle zintuigen, deze glutenvrije aardappeltraktatie van topkwaliteit, en de perfecte snack voor fijnproevers. Geknipt voor elke gelegenheid, als fingerfood en als voor- of bijgerecht.
Ideaal voor elke (chef-)kok
De 11er Röstiballetjes Bergkaas-Spek zijn door hun snelle en gemakkelijke bereiding ideaal voor elke (chef-)kok. Of je ze nu direct vanuit de vriezer bereidt in de heteluchtoven (8 tot 10 minuten op 180˚C), de friteuse (4 tot 5 minuten op 170˚C) of de airfryer (4 tot 8 minuten op 200˚C), de knapperige röstiballetjes lukken altijd en zijn in een oogwenk klaar. Extra handig: je kunt alle aardappelproducten van 11er zonder kwaliteitsverlies opnieuw opwarmen. Serveer ze als bijgerecht, als hoofdgerecht of als snack, en ze maken elke maaltijd bijzonder.
Per vier zakken, diepgevroren
11er Röstiballetjes Bergkaas-Spek worden per vier zakken van 1 kg diepgevroren geleverd. Zo kun je dagelijks ontdooien wat nodig is. Elke zak bevat minstens 41 röstiballetjes van circa 22 gram per stuk. In de diepvries bewaard bij -18˚C zijn ze ten minstens twee maanden houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Na ontdooien niet opnieuw invriezen. Verwen je gasten ook met de andere heerlijke diepgevroren aardappelspecialiteiten van 11er.
Toon meer
Toon minder
Röstiballetjes Bergkaas-Spek van 11er
11er Röstiballetjes Bergkaas-Spek zijn een verrukkelijke chefwaardige aardappelspecialiteit van de beste verse aardappelen uit eigen kweek, gemaakt zoals thuis in de keuken – want dit smaakt toch het allerlekkerst. De voorgebakken röstiballetjes vallen op door hun prachtige goudgele kleur, bijzonder krokante korst en smeuïge vulling van verse (berg)kaas en spek. Een genot voor alle zintuigen, deze glutenvrije aardappeltraktatie van topkwaliteit, en de perfecte snack voor fijnproevers. Geknipt voor elke gelegenheid, als fingerfood en als voor- of bijgerecht.Ideaal voor elke (chef-)kok
De 11er Röstiballetjes Bergkaas-Spek zijn door hun snelle en gemakkelijke bereiding ideaal voor elke (chef-)kok. Of je ze nu direct vanuit de vriezer bereidt in de heteluchtoven (8 tot 10 minuten op 180˚C), de friteuse (4 tot 5 minuten op 170˚C) of de airfryer (4 tot 8 minuten op 200˚C), de knapperige röstiballetjes lukken altijd en zijn in een oogwenk klaar. Extra handig: je kunt alle aardappelproducten van 11er zonder kwaliteitsverlies opnieuw opwarmen. Serveer ze als bijgerecht, als hoofdgerecht of als snack, en ze maken elke maaltijd bijzonder.Per vier zakken, diepgevroren
11er Röstiballetjes Bergkaas-Spek worden per vier zakken van 1 kg diepgevroren geleverd. Zo kun je dagelijks ontdooien wat nodig is. Elke zak bevat minstens 41 röstiballetjes van circa 22 gram per stuk. In de diepvries bewaard bij -18˚C zijn ze ten minstens twee maanden houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Na ontdooien niet opnieuw invriezen. Verwen je gasten ook met de andere heerlijke diepgevroren aardappelspecialiteiten van 11er.Productinformatie
EAN Code | 9001442251884 |
---|---|
Merk | 11er |
Productnummer | 2007768 |
Land van oorsprong | Oostenrijk |
Datum eerste verzending | 17-04-2024 |
Houdbaarheid
Bewaarconditie | Diepvries |
---|---|
Minimale houdbaarheid vanaf levering | 61 dagen |
Maximum bewaartemperatuur | -18 ˚C |
Minimum bewaartemperatuur | -18 ˚C |
Bewaarinstructies | In de diepvries bij -18°C (*** vak) ten minste houdbaar tot einde: Na het ontdooien niet opnieuw invriezen! |
Maten en gewichten
Nettogewicht (g) | 1000 |
---|---|
Brutogewicht (g) | 1016 |
Diepte (mm) | 53 |
Breedte (mm) | 216 |
Hoogte (mm) | 302 |
Ingrediënten
aardappelen 72%, KWARK 8%, zonnebloemolie 6%, Vorarlberger BERGKÄSE BOB (*Vorarlberger BERGKAAS) 5%, Tiroler Speck BGA (**Tiroler spek) 4% (varkensvlees, zeezout, specerijen, dextrose, conserveermiddelen: natriumnitriet; rook), aardappelzetmeel, zout, gemodificeerd zetmeel, dextrose, specerijen. |
Certificering
Voedingswaarden
Energie | 851 kJ (204 kcal) |
---|---|
Vetten | 10 g |
Verzadigde vetzuren | 3.2 g |
Koolhydraten | 22 g |
Suikers | 1.1 g |
Vezels | 3.2 g |
Eiwitten | 4.8 g |
Zout | 1.4 g |
Referentie | 100 g |
Bereidingswijze
Bereidingsinstructie | Hete luchtoven:De konvektomat tot 180°C voorverwarmen. De diepvries rösti balletjes in ong. 8-10 minuten goudgeel bakken. Na de helft van de baktijd keren. Frituurpan: De diepvries rösti balletjes in het tot 170 °C verhitte vet laten zakken en in ong. 4-5 minuten goudgeel frituren (frituurmand slechts tot de helft vullen, niet helemaal vol). Tip: neem overtollig vet op met wat keukenpapier. Oven: De diepvries rösti balletjes over de bakplaat verdelen en in de circulatiestand bij 180°C in ong. 9-11 minuten (bij boven- en onderwarmte van 200 °C in ong. 11-13 minuten) goudgeel bakken. Wij adviseren het gebruik van bakpapier. Airfryer: De airfryer op 200°C voorverwarmen. De diepvries rösti balletjes in ong. 4-8 minuten goudgeel bakken. De frituurmand af en toe omschudden! |
---|
Sensorische kenmerken
Geur | Als gebakken aardappelen met spek, vulling typisch voor kaas |
---|---|
Smaak | Als gebakken aardappelen met spek, vulling lichtpittig en typisch voor kaas |
Kleur | Goudgeel |
Allergenen
Allergeenvrij | Selderij, Sesamzaad, Soja, Vis, Weekdieren, Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228), Schaaldieren, Mosterd, Lupine, Gluten, Eieren, Aardnoten (pinda's), Noten |
---|---|
Allergeenbevattend | Melk |