Leonie van Boheemen: “Frigo is dé onbemande cateringoplossing.”
Inspelen op de trends en ontwikkelingen in de cateringbranche, dat is iets waar Appèl catering constant mee bezig is.
Besteld? Yes! Wij gaan nu in ons distributiecentrum jouw producten verzamelen en maken je bestelling verzendklaar. Al voor het ochtendgloren zijn onze QSTA-busjes onderweg. In een e-mailtje lees je precies hoe laat onze chauffeur bij jou voor de deur staat. Met jouw persoonlijke link kun je het transport helemaal volgen. Hij is er bijna...
Bij het plaatsen van een bestelling kies je zelf de afleverdatum. Voor 18.00 uur bestelt? Dan kunnen wij de volgende werkdag al langskomen. We hanteren hierbij geen minimale orderwaarde.
Je herkent onze chauffeur aan zijn of haar mooie QSTA-shirt. Jouw bestelling geeft hij altijd persoonlijk af, samen met de digitale pakbon die je alleen nog even moet tekenen voor ontvangst. Via track and trace houden we jou op de hoogte van de levertijd, zo sta je nooit voor verassingen.
Inspelen op de trends en ontwikkelingen in de cateringbranche, dat is iets waar Appèl catering constant mee bezig is.
Met de seizoenswisseling van lente naar zomer in zicht, is het tijd om een nieuw zomermenu samen te stellen. Wij vertellen je de ins- en outs om optimaal gebruik te maken van de overgang van het seizoen.
Hoe kan jij je onderscheiden in de constante stroom aan social media posts? Wij inspireren je met veel plezier om jouw social media platformen nóg beter te maken.
Met groot succes is ondernemer Ab Khamis (28) in 2016 zijn eigen Mina Verswinkel gestart in Edam. Inmiddels is een tweede locatie geopend in Volendam en reiken de ambities alweer verder.
Assortiment