Volg ons op social media
Productomschrijving
Serveer je gasten de goudgele, knapperige en veelzijdige Röstidriehoekjes Spek van 11er: lekker en chefwaardig!
Röstidriehoekjes Spek van 11er
11er Röstidriehoekjes Spek zijn een verrukkelijke chefwaardige aardappelspecialiteit van de beste aardappelen uit eigen kweek, spek en een vleugje ui, gemaakt zoals thuis in de keuken – want dit smaakt toch het allerlekkerst. De voorgebakken glutenvrije en lactosevrije aardappel-spekdriehoekjes vallen op door hun prachtige goudgele kleur, knapperige beet en heerlijke aardappel-speksmaak. Een genot voor alle zintuigen, deze veelzijdige röstidriehoekjes van topkwaliteit, en perfect geschikt als snack en bijgerecht.
Ideaal voor elke (chef-)kok
De 11er Röstidriehoekjes Spek zijn door hun snelle en gemakkelijke bereiding ideaal voor elke (chef-)kok. Of je ze nu direct vanuit de vriezer bereidt in de combi-stoomoven (9 tot 12 minuten op 180˚C), de pan (6 minuten op matig vuur) of de friteuse (3 tot 4 minuten op 170 à 175˚C), de knapperige röstidriehoekjes lukken altijd en zijn in een oogwenk klaar. Extra handig: je kunt alle aardappelproducten van 11er zonder kwaliteitsverlies opnieuw opwarmen. Serveer ze als bijgerecht, als hoofdgerecht of als snack, en ze maken elke maaltijd bijzonder.
Per vier zakken, diepgevroren
11er Röstidriehoekjes Spek worden per vier zakken van 1 kg diepgevroren geleverd. Zo kun je dagelijks ontdooien wat nodig is. Elke zak bevat minstens 50 aardappeldriehoekjes van circa 17 gram per stuk. In de diepvries bewaard bij -18˚C zijn ze ten minstens twee maanden houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Na ontdooien niet opnieuw invriezen. Verwen je gasten ook met de andere heerlijke diepgevroren aardappelspecialiteiten van 11er.
Toon meer
Toon minder
Röstidriehoekjes Spek van 11er
11er Röstidriehoekjes Spek zijn een verrukkelijke chefwaardige aardappelspecialiteit van de beste aardappelen uit eigen kweek, spek en een vleugje ui, gemaakt zoals thuis in de keuken – want dit smaakt toch het allerlekkerst. De voorgebakken glutenvrije en lactosevrije aardappel-spekdriehoekjes vallen op door hun prachtige goudgele kleur, knapperige beet en heerlijke aardappel-speksmaak. Een genot voor alle zintuigen, deze veelzijdige röstidriehoekjes van topkwaliteit, en perfect geschikt als snack en bijgerecht.Ideaal voor elke (chef-)kok
De 11er Röstidriehoekjes Spek zijn door hun snelle en gemakkelijke bereiding ideaal voor elke (chef-)kok. Of je ze nu direct vanuit de vriezer bereidt in de combi-stoomoven (9 tot 12 minuten op 180˚C), de pan (6 minuten op matig vuur) of de friteuse (3 tot 4 minuten op 170 à 175˚C), de knapperige röstidriehoekjes lukken altijd en zijn in een oogwenk klaar. Extra handig: je kunt alle aardappelproducten van 11er zonder kwaliteitsverlies opnieuw opwarmen. Serveer ze als bijgerecht, als hoofdgerecht of als snack, en ze maken elke maaltijd bijzonder.Per vier zakken, diepgevroren
11er Röstidriehoekjes Spek worden per vier zakken van 1 kg diepgevroren geleverd. Zo kun je dagelijks ontdooien wat nodig is. Elke zak bevat minstens 50 aardappeldriehoekjes van circa 17 gram per stuk. In de diepvries bewaard bij -18˚C zijn ze ten minstens twee maanden houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Na ontdooien niet opnieuw invriezen. Verwen je gasten ook met de andere heerlijke diepgevroren aardappelspecialiteiten van 11er.Productinformatie
EAN Code | 9001442226394 |
---|---|
Merk | 11er |
Productnummer | 2007770 |
Land van oorsprong | Oostenrijk |
Datum eerste verzending | 17-04-2024 |
Houdbaarheid
Minimum bewaartemperatuur | -18 ˚C |
---|---|
Bewaarinstructies | In de diepvries bij -18°C (*** vak) ten minste houdbaar tot einde: Na ontdooien niet opnieuw invriezen. |
Bewaarconditie | Diepvries |
Minimale houdbaarheid vanaf levering | 61 dagen |
Maximum bewaartemperatuur | -6 ˚C |
Maten en gewichten
Brutogewicht (g) | 1021 |
---|---|
Nettogewicht (g) | 1000 |
Breedte (mm) | 223 |
Hoogte (mm) | 289 |
Diepte (mm) | 68 |
Ingrediënten
aardappelen 75%, spek 10% (varkensvlees, zout, specerijen, dextrose, conserveringsmiddel: natriumnitriet; rook), plantaardige oliën (zonnebloem, koolzaad) in wisselende verhoudingen, aardappelzetmeel, zout, dextrose, specerijen, kruiden. |
Certificering
Voedingswaarden
Energie | 850 kJ (203 kcal) |
---|---|
Vetten | 10 g |
Verzadigde vetzuren | 1.3 g |
Koolhydraten | 21 g |
Suikers | 0.5 g |
Vezels | 2.2 g |
Eiwitten | 5.6 g |
Zout | 1.5 g |
Referentie | 100 g |
Bereidingswijze
Bereidingsinstructie | Heteluchtoven: De konvektomaat / oven tot 180°C voorverwarmen. De diepvries rösti in ong. 9-12 minuten goudgeel bakken. Pan: Een beetje olie of vet in de pan of op de grillplaat verhitten. De diepvries rösti op laag of matig vuur ong. 6 minuten goudgeel bakken (herhaald keren). Frituurpan: De diepvries rösti in het tot 170-175°C verhitte vet laten zakken en in ong. 3-4 minuten goudgeel frituren (frituurmand slechts tot de helft vullen, niet helemaal vol). Tip voor pan en friteuse: neem overtollig vet op met wat keukenpapier. |
---|
Sensorische kenmerken
Smaak | Als aardappelen en spek, met rookaroma, mild gefrituurd |
---|---|
Geur | Als aardappelen en spek, met rookaroma, mild gefrituurd |
Allergenen
Allergeenvrij | Selderij, Sesamzaad, Soja, Vis, Weekdieren, Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228), Schaaldieren, Mosterd, Melk, Lupine, Gluten, Eieren, Aardnoten (pinda's), Noten |
---|