Bekijk totale
Assortiment

Mijn QSTA

Terug

Maison Routin 1883 routin display rack 4

Productnummer 2007204

€ 14,95 / Stuk excl. BTW

50 producten op voorraad

Per Stuk

Wat je kan verwachten:

Snel geleverd, iedere dag

Geen minimaal bestelbedrag

Betaal eenvoudig via iDeal of creditcard

Volg ons op social media

Productomschrijving

Maak van je siroopflessen echte blikvangers met het stijlvolle Routin-Flessenrek 4 Flessen van Maison Routin 1883.

Maison Routin 1883 Routin-Flessenrek 4 Flessen

Routin-Flessenrek 4 Flessen is een stijlvol zwart rek waarin je vier flessen siroop van Maison Routin 1883 kunt plaatsen. Naast een praktische plek voor het bewaren van veelgebruikte siroopflessen is dit flessenrek een echte blikvanger achter je bar. Met de siropen bij de hand geef je je limonades, cocktails, theeën, koffies, ijstheeën, ijskoffies en milkshakes razendsnel een heerlijke smaaktwist. Ideaal voor horecaprofessionals in restaurants, hotels, lunchrooms en strandpaviljoens die hun gasten willen verrassen met originele en smaakvolle dranken van de hoogste kwaliteit.

Voor de lekkerste koffies, limonades, milkshakes en cocktails

De siropen van Maison Routin 1883 zijn heerlijke smaakmakers in al je warme en koude dranken. Met slechts een klein scheutje, gedoseerd met de handige Routin-Doseerpomp, verander je een simpele ijskoffie, vanille-ijskoffie of karamel-ijskoffie direct in een luxe verwendrankje. Combineer met de vele smaken, voeg een dot slagroom en een feestelijke topping toe en maak de mooiste en lekkerste creaties.

Geschikt voor vier glazen literflessen

Het Routin-Flessenrek is geschikt voor vier glazen literflessen siroop van Maison Routin 1883. Laat je verrassen door de diverse heerlijke siropen van Maison Routin 1883 in ons assortiment.
Toon meer Toon minder