Volg ons op social media
Productomschrijving
Laat je gasten in een mum van tijd smullen van een overheerlijk wildgerecht van zachtgegaarde hazenbout in een pittige saus met deze ambachtelijk bereide Hazenpeper van Neven Food.
Hazenpeper van Neven Food
Neven Food Hazenpeper is een overheerlijk wildgerecht van de achterbout van de haas, zachtgestoofd in een pittige Espagnolesaus volgens authentieke receptuur. Rode wijn, uitjes, stukjes spek, wortel en knolselderij geven het hazenvlees een unieke smaak. De malse stukken hazenboutvlees en beetgare groenten in de bruine bouillonsaus zorgen voor een lekker stevige bite. Ideaal om te serveren in een stoofpannetje. Hazenpeper is alleen verkrijgbaar in het wildseizoen, van 15 oktober t/m 31 december.
Heerlijk bij rijst, pasta en meer
Hazenpeper smaakt heerlijk bij rijst, pasta, aardappels en frites. De bereiding is snel en simpel: het stoofgerecht al roerend even in een pan verwarmen of in de kunststofbak in de combisteamer (of eventueel magnetron) verhitten. Maak er je eigen specialiteit van door zelf ingrediënten toe te voegen. Zo kun je volop variëren! Enkele culinaire aanraders: bereid hazenpeper met tagliatelle, bereid een ‘pie’ van hazenpeper of serveer Chique de Frites Wild met boerenfrites, wat peterselie en Bieze Truffelsaus.
In kunststof maaltijdbak
Hazenpeper van Neven Food wordt geleverd in een handige kunststof maaltijdbak. De bak is stapelbaar en gemakkelijk in de steamer te verwarmen. In gesloten verpakking is de stoofmaaltijd ten minste houdbaar tot de datum op de verpakking. Bewaar de stoofgerechten altijd gekoeld bij +2°C tot +7°C en in gesloten verpakking. Verhitten voor gebruik. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en serveer ook de andere heerlijke smaken stoofgerechten van Neven Food.
Neven Food-stoofgerechten: ambachtelijk bereid
De stoofgerechten van Neven Food zijn op ambachtelijke wijze bereid. Onze Stoofmeesters beheersen de kunst van het stoven tot in de puntjes en laten vlees en saus vol geduld langzaam gaar worden, zodat alle smaken tot hun recht komen. Je proeft de smaak van tijd, bereid volgens authentieke receptuur. De stoofmaaltijden zijn goed gevuld met grote stukken vlees en/of groenten. Ga je voor Vlaams Stoofvlees, Hongaarse Goulash of Hollandse Hachee? Ontdek het assortiment en verrijk je menukaart met onze stoofdelicatessen.
Gebruiksklaar met eigen twist
Alle Neven Food-stoofgerechten zijn gebruiksklaar. Geef ze na het opwarmen eenvoudig je eigen twist door verse ingrediënten toe te voegen. Ideaal voor slagers, traiteurs, restaurants, cafetaria’s, hotels, zorginstellingen, snackbars, lunchrooms, foodtrucks, kantines en cateraars die in een handomdraai een verrukkelijk stoofgerecht willen presenteren dat smaakt als zelfbereid. Gemakkelijk én smakelijk!
Toon meer
Toon minder
Hazenpeper van Neven Food
Neven Food Hazenpeper is een overheerlijk wildgerecht van de achterbout van de haas, zachtgestoofd in een pittige Espagnolesaus volgens authentieke receptuur. Rode wijn, uitjes, stukjes spek, wortel en knolselderij geven het hazenvlees een unieke smaak. De malse stukken hazenboutvlees en beetgare groenten in de bruine bouillonsaus zorgen voor een lekker stevige bite. Ideaal om te serveren in een stoofpannetje. Hazenpeper is alleen verkrijgbaar in het wildseizoen, van 15 oktober t/m 31 december.Heerlijk bij rijst, pasta en meer
Hazenpeper smaakt heerlijk bij rijst, pasta, aardappels en frites. De bereiding is snel en simpel: het stoofgerecht al roerend even in een pan verwarmen of in de kunststofbak in de combisteamer (of eventueel magnetron) verhitten. Maak er je eigen specialiteit van door zelf ingrediënten toe te voegen. Zo kun je volop variëren! Enkele culinaire aanraders: bereid hazenpeper met tagliatelle, bereid een ‘pie’ van hazenpeper of serveer Chique de Frites Wild met boerenfrites, wat peterselie en Bieze Truffelsaus.In kunststof maaltijdbak
Hazenpeper van Neven Food wordt geleverd in een handige kunststof maaltijdbak. De bak is stapelbaar en gemakkelijk in de steamer te verwarmen. In gesloten verpakking is de stoofmaaltijd ten minste houdbaar tot de datum op de verpakking. Bewaar de stoofgerechten altijd gekoeld bij +2°C tot +7°C en in gesloten verpakking. Verhitten voor gebruik. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en serveer ook de andere heerlijke smaken stoofgerechten van Neven Food.Neven Food-stoofgerechten: ambachtelijk bereid
De stoofgerechten van Neven Food zijn op ambachtelijke wijze bereid. Onze Stoofmeesters beheersen de kunst van het stoven tot in de puntjes en laten vlees en saus vol geduld langzaam gaar worden, zodat alle smaken tot hun recht komen. Je proeft de smaak van tijd, bereid volgens authentieke receptuur. De stoofmaaltijden zijn goed gevuld met grote stukken vlees en/of groenten. Ga je voor Vlaams Stoofvlees, Hongaarse Goulash of Hollandse Hachee? Ontdek het assortiment en verrijk je menukaart met onze stoofdelicatessen.Gebruiksklaar met eigen twist
Alle Neven Food-stoofgerechten zijn gebruiksklaar. Geef ze na het opwarmen eenvoudig je eigen twist door verse ingrediënten toe te voegen. Ideaal voor slagers, traiteurs, restaurants, cafetaria’s, hotels, zorginstellingen, snackbars, lunchrooms, foodtrucks, kantines en cateraars die in een handomdraai een verrukkelijk stoofgerecht willen presenteren dat smaakt als zelfbereid. Gemakkelijk én smakelijk!Anderen kochten ook
Per 2.5 kg
Per 2.5 kg
Per 2.5 kg
Productinformatie
EAN Code | 8711145406634 |
---|---|
Merk | Neven Food |
Productnummer | 702970 |
Land van oorsprong | België |
Houdbaarheid
Bewaarconditie | Gekoeld |
---|---|
Minimale houdbaarheid vanaf levering | 20 dagen |
Maximum bewaartemperatuur | 7 ˚C |
Minimum bewaartemperatuur | 2 ˚C |
Bewaarinstructies | Gekoeld bewaren bij +2°C tot +7°C. Ongeopend ten minste houdbaar tot: zie datum. |
Voedingswaarden
Energie | 339 kJ (81 kcal) |
---|---|
Vetten | 2 g |
Verzadigde vetzuren | 0.8 g |
Koolhydraten | 7.5 g |
Suikers | 3.2 g |
Eiwitten | 8.2 g |
Zout | 1.3 g |
Referentie | 100 g |
Ingrediënten
hazenboutenvlees* 42%, water, ui 6%, KNOLSELDER 5%, wortel 5%, champignon, gerookt spek 4% (varkensvlees, zout, specerijenextract, rookaroma, antioxidanten: E301, E325, E331, zuurteregelaar: E262, dextrose, glucosestroop, aroma, conserveermiddelen: E250, E252, gistextract, water), rode wijn 4%, Luikse stroop 4% (geconcentreerd vruchtensap (peer, appel, dadel), suiker, voedingszuur: E330), geconcentreerde vleesbouillon (rund, hert), glucose, gistextract, maltodextrine, rode wijnextract, knoflookconcentraat, gemodificeerd zetmeel, tomatenconcentraat, azijn, zout, MOSTERD, knoflook, kruiden en specerijen, zonnebloemolie, voedingszuren: E270, E575, kleurstof: E150a, aroma. *rauw vlees, gewichtsverlies door verhitting. Ondanks onze voorzorgsmaatregelen kan dit product resten van metaal of bot bevatten. |
Sensorische kenmerken
Kleur | Bruin |
---|---|
Geur | Producttypisch |
Smaak | Producttypisch |
Allergenen
Z = zonder, M = met, K = kan sporen bevatten
Allergeenvrij | Melk |
---|---|
Allergeenvrij | Noten |
Allergeenvrij | Schaaldieren |
Allergeenvrij | Sesamzaad |
Allergeenvrij | Soja |
Allergeenvrij | Vis |
Allergeenvrij | Lupine |
Allergeenvrij | Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228) |
Allergeenvrij | Gluten |
Allergeenvrij | Eieren |
Allergeenvrij | Aardnoten (pinda's) |
Mosterd | M |
Selderij | M |
Allergeenvrij | Weekdieren |
Bereidingswijze
Bereidingswijze | Magnetron |
---|---|
Bereidingsinstructie | COMBI STEAMER (CONVECTIE EN STOOM) Voorverwarmen: 170°C 25-45min. Verder verhitten bij 140°C en 100% stoom. MAGNETRON Gaatjes in folie prikken: 16 min. verhitten (900 watt). IN DE PAN Doe de inhoud in een koekepan en verwarm al roerend. |
Maten en gewichten
Brutogewicht (g) | 2566 |
---|---|
Diepte (mm) | 308 |
Hoogte (mm) | 50 |
Nettogewicht (g) | 2500 |
Breedte (mm) | 240 |