Amoy
Amoy: oosterse sauzen en oliën naar eeuwenoud Aziatisch recept
Amoy is graag ‘jouw partner in smaak’ en brengt met hoogwaardige oosterse sauzen en oliën de fijnste Aziatische culinaire schatten naar chefs en thuiskoks over de hele wereld. Het Chinese merk, in 1908 opgericht door Lau Win Tat, begon als kleine sojafabriek genaamd Xiamen Soy Sauce Company in de miljoenenstad Xiamen. Na de verhuizing naar Hong Kong in de jaren 1950 veranderde het merk de naam in ‘Amoy’ (Hokkien voor Xiamen). Door eeuwenoude tradities en meesterlijk vakmanschap te combineren met moderne technologie biedt Amoy tegenwoordig een grote verscheidenheid aan oliën en sauzen met een onmiskenbaar oriëntaals tintje. De perfecte metgezellen voor elke culinaire creatie! Amoy gelooft dat de essentie van de Aziatische keuken ligt in de perfecte balans van smaken en de kunst van het verfijnd koken. Daarom is elke fles Amoy, van de rijke sojasaus en de pittige chilisaus tot de geurige sesamolie en de lichte wokolie, een meesterwerk van oosterse smaak.
No blogs found
No site content found