Hamadaya
Hamadaya: eersteklas sojasauzen met de verfijnde smaken van traditioneel Japan
Hamadaya biedt premium natuurlijk gebrouwen sojasauzen met de verfijnde smaken van de traditioneel Japanse keuken. Het merk draagt trots de naam van de Japanse familie die de sauzen al sinds 1818 met ongeëvenaard vakmanschap handmatig bereidt. De combinatie van traditie, moderne productietechnieken en een tweehonderd jaar oud recept vormt de basis voor de superieure kwaliteit, smaak en aroma van elke druppel Hamadaya. Tot de geheime ingrediënten behoort het zuivere bronwater uit Mount Aso, een majestueuze vulkanische berg in de regio Kumamoto, dat een extra dimensie van puurheid en rijkdom aan de sojasaus toevoegt. Niet voor niets dragen de sojasauzen het Japanse biologische keurmerk JAS en is de receptuur erkend door gerenommeerde instanties zoals Monde Selection en het International Taste Institute. Of je nu een meesterlijke chef-kok bent of een gepassioneerde thuiskok, met de sojasauzen van Hamadaya creëer je authentieke en smaakvolle Japanse gerechten voor fijnproevers.
No blogs found
No site content found