Volg ons op social media
Productomschrijving
Serveer de lekkerste vegan burgers met de unieke zeewierburgers van The Dutch Weed Burger en verleid je gasten tot het maken van een duurzame plantaardige keuze.
Zeewierburgers van The Dutch Weed Burger
Met de zeewierburgers van The Dutch Weed Burger zet je het lekkerste en beste voedsel op tafel dat ons plantaardige koninkrijk te bieden heeft. De malse ‘weed burgers’ van onder andere GMO-vrij sojaeiwit en rijstebloem zijn verrijkt met microalgen en het duurzaam geteelde, handmatig geplukte zeewier Royal Kombu uit onze eigen Oosterschelde. Ze bevatten alleen pure, duurzaam verbouwde en zo lokaal mogelijke ingrediënten en zijn vrij van palmolie. Met hun zilte umamismaak en hoge eiwitgehalte zijn de burgers ideaal voor veganisten en vegetariërs, en perfect voor iedereen die zijn vlees of vis graag eens vervangt door een smaakvol, verantwoord en voedzaam plantaardig alternatief.
De lekkerste culinaire kunstwerken
De befaamde weed burgers zijn het lekkerst met een krokant laagje. Bereiden is snel en gemakkelijk: bak ze in de koekenpan in vijf tot zeven minuten goudbruin, of smeer ze in met olie en grill ze zeven tot negen minuten indirect op de barbecue, beide onder regelmatig omkeren. Serveer de burgers naast een stamppot, bij groenten en aardappelwedges, of creëer er de lekkerste culinaire kunstwerken mee. Maak bijvoorbeeld een heerlijke Mushroom Magic Burger door een knapperig Dutch Weed zeewierbroodje te beleggen met een krokant gebakken zeewierburger, sla, augurk, komkommer, paprika, een plak gesmolten vegan kaas en een topping van gebakken oesterzwammen, een klodder Dutch Weed algenmosterd en een lik barbecuesaus. Of ga voor de klassieke ‘patty’: besmeer beide helften van een heldergroen zeewierbroodje royaal met de frisromige Dutch Weed zeewiersaus, beleg de ene helft met sla, tomaat, augurk en een goudbruin gebakken burger en de andere helft met gekarameliseerde uienringen, en leg ze op elkaar. Smullen!
Groen goud uit de zee
The Dutch Weed Burger wil het tij keren voor mens, dier en planeet – geleid door de bron van al het leven: de zee. Naast eiwitrijke, GMO-vrije sojabonen gebruiken zij hiervoor lokaal, handgeplukt zeewier en algen van de duurzame, biologische Zeeuwse zeewierboerderij Zeewaar, zoals zeesla, chlorella en de kelpsoort Royal Kombu. Zeewier, ook wel ‘het nieuwe groene goud’ genoemd, is een krachtige oerplant die groeit op zonlicht. Het gezonde oceaanvoedsel zit boordevol vitamines, mineralen, omega 3-6-9-vetzuren, eiwitten, ijzer en calcium. Met hun hoge voedingswaarde en bijna dezelfde eiwitcombinatie als vlees zijn de ‘groenten uit zee’ een perfecte vervanger voor dierlijke proteïnen, maar dan zonder dierenleed en uitputting van de aarde. Met dit zeewier als belangrijk ingrediënt serveer je de beste burgers, borrelsnacks, broodjes en sauzen op de planeet en voor de planeet en draag je bij aan de transitie van dierlijk naar plantaardig. Een superlekkere, eiwitrijke en duurzame aanvulling voor je vegan menukaart.
Diepgevroren geleverd
De zeewierburgers worden per 24 stuks van 125 gram diepgevroren geleverd, zodat je eenvoudig kunt ontdooien wat je nodig hebt en altijd verse burgers serveert. Bewaar ze bij -18 graden Celsius en vries eenmaal ontdooide burgers niet meer in. Combineer je weed burgers met de andere heerlijke snacks en sauzen van The Dutch Weed Burger en laat je gasten kennismaken met de verrukkelijke wondere wereld van zeewier.
Toon meer
Toon minder
Zeewierburgers van The Dutch Weed Burger
Met de zeewierburgers van The Dutch Weed Burger zet je het lekkerste en beste voedsel op tafel dat ons plantaardige koninkrijk te bieden heeft. De malse ‘weed burgers’ van onder andere GMO-vrij sojaeiwit en rijstebloem zijn verrijkt met microalgen en het duurzaam geteelde, handmatig geplukte zeewier Royal Kombu uit onze eigen Oosterschelde. Ze bevatten alleen pure, duurzaam verbouwde en zo lokaal mogelijke ingrediënten en zijn vrij van palmolie. Met hun zilte umamismaak en hoge eiwitgehalte zijn de burgers ideaal voor veganisten en vegetariërs, en perfect voor iedereen die zijn vlees of vis graag eens vervangt door een smaakvol, verantwoord en voedzaam plantaardig alternatief.De lekkerste culinaire kunstwerken
De befaamde weed burgers zijn het lekkerst met een krokant laagje. Bereiden is snel en gemakkelijk: bak ze in de koekenpan in vijf tot zeven minuten goudbruin, of smeer ze in met olie en grill ze zeven tot negen minuten indirect op de barbecue, beide onder regelmatig omkeren. Serveer de burgers naast een stamppot, bij groenten en aardappelwedges, of creëer er de lekkerste culinaire kunstwerken mee. Maak bijvoorbeeld een heerlijke Mushroom Magic Burger door een knapperig Dutch Weed zeewierbroodje te beleggen met een krokant gebakken zeewierburger, sla, augurk, komkommer, paprika, een plak gesmolten vegan kaas en een topping van gebakken oesterzwammen, een klodder Dutch Weed algenmosterd en een lik barbecuesaus. Of ga voor de klassieke ‘patty’: besmeer beide helften van een heldergroen zeewierbroodje royaal met de frisromige Dutch Weed zeewiersaus, beleg de ene helft met sla, tomaat, augurk en een goudbruin gebakken burger en de andere helft met gekarameliseerde uienringen, en leg ze op elkaar. Smullen!Groen goud uit de zee
The Dutch Weed Burger wil het tij keren voor mens, dier en planeet – geleid door de bron van al het leven: de zee. Naast eiwitrijke, GMO-vrije sojabonen gebruiken zij hiervoor lokaal, handgeplukt zeewier en algen van de duurzame, biologische Zeeuwse zeewierboerderij Zeewaar, zoals zeesla, chlorella en de kelpsoort Royal Kombu. Zeewier, ook wel ‘het nieuwe groene goud’ genoemd, is een krachtige oerplant die groeit op zonlicht. Het gezonde oceaanvoedsel zit boordevol vitamines, mineralen, omega 3-6-9-vetzuren, eiwitten, ijzer en calcium. Met hun hoge voedingswaarde en bijna dezelfde eiwitcombinatie als vlees zijn de ‘groenten uit zee’ een perfecte vervanger voor dierlijke proteïnen, maar dan zonder dierenleed en uitputting van de aarde. Met dit zeewier als belangrijk ingrediënt serveer je de beste burgers, borrelsnacks, broodjes en sauzen op de planeet en voor de planeet en draag je bij aan de transitie van dierlijk naar plantaardig. Een superlekkere, eiwitrijke en duurzame aanvulling voor je vegan menukaart.Diepgevroren geleverd
De zeewierburgers worden per 24 stuks van 125 gram diepgevroren geleverd, zodat je eenvoudig kunt ontdooien wat je nodig hebt en altijd verse burgers serveert. Bewaar ze bij -18 graden Celsius en vries eenmaal ontdooide burgers niet meer in. Combineer je weed burgers met de andere heerlijke snacks en sauzen van The Dutch Weed Burger en laat je gasten kennismaken met de verrukkelijke wondere wereld van zeewier.Misschien ben je ook geïnteresseerd in
The Dutch Weed Burger zeewierbitterballen 48x30g
Veganistisch
€ 20,95
/ Stuk
130 producten op voorraad
Productinformatie
EAN Code | 8719324559997 |
---|---|
Merk | The Dutch Weed Burger |
Productnummer | 2013480 |
Land van oorsprong | Nederland |
Datum eerste verzending | 24-11-2023 |
Certificering
Allergenen
Allergeenbevattend | Sojabonen, Gluten |
---|
Ingrediënten
Water, 15%SOJA-eitwit, 13% rijstebloem, 10% zeewier,zonnebloemolie, verdkikkingsmiddel (methylcellulose, carrageen), aroma, conserveermiddel (kaliumacetaat), gistextract, zout, gekarameliseerde suiker, witte peper. |
Maten en gewichten
Brutogewicht (g) | 3000 |
---|---|
Nettogewicht (g) | 3000 |
Houdbaarheid
Bewaarconditie | Diepvries |
---|---|
Minimale houdbaarheid vanaf levering | 180 dagen |
Maximum bewaartemperatuur | -18 ˚C |
Voedingswaarden
Energie | 565 kJ (136 kcal) |
---|---|
Vetten | 7 g |
Verzadigde vetzuren | 0.6 g |
Koolhydraten | 2.1 g |
Suikers | 0.3 g |
Vezels | 5.4 g |
Eiwitten | 10.4 g |
Zout | 1 g |
Referentie | 100 g |