Sababa 3 items
Sababa: lekker snacken zonder zorgen
Sababa, Hebreeuwse straattaal voor ‘no worries’, vertegenwoordigt een revolutie in de fastfoodindustrie, met een focus op smaakvol en verantwoord snacken zonder zorgen voor mens én milieu. De vrienden Bob Dolphijn, Jorinde en Karlijn Havinga (zussen) en Roel Keizer bedachten het concept in 2019, nadat zij in Tel Aviv verliefd waren geworden op de Israëlische keuken met zijn warme smaken, verse kruiden, véél groenten en knapperige texturen. Superlekker, maar dit moest nóg beter kunnen! De streetfood van Sababa, veelal plantaardig en vegetarisch, bestaat daarom voornamelijk uit biologische en lokale ingrediënten, geïnspireerd op de smaakvolle, kleurrijke Midden-Oosterse keuken. Met drie vestigingen in Amsterdam en een in Den Haag streeft het merk naar landelijke dekking. Elk gerecht, van de klassieke falafel tot de innovatieve bitterballen en kroketten met aubergine en harissa, is een statement: een belofte voor een betere toekomst van fastfood. Bij Sababa staat lekker eten synoniem voor zorgeloos genieten. ‘Life is Sababa’ – een leven vol smaak, zonder zorgen.
No blogs found
No site content found