Way To Cool 7 items
Way To Cool: restaurantwaardige duurzame diepvriesmaaltijden
Way To Cool is als de gedroomde souschef voor je horecabedrijf, hotel of bedrijfscatering. Dit innovatieve Nederlandse merk biedt namelijk vriesverse maaltijden die niet alleen kant-en-klaar zijn, maar ook restaurantwaardig, efficiënt inzetbaar en duurzaam. Hun geheim is dat chef-kok Jenneke Boer, met haar expertise uit de sterrenkeuken, elk gerecht tot in de perfectie bedenkt, van de geurige gadogado tot de betoverende bietencurry met bataatcrème. Uiteraard worden de maaltijden uitsluitend met hoogwaardige ingrediënten bereid door professionele koks, in een Green Key-gecertificeerde keuken. Pas als alles klopt, volgt het proces van ‘shockvriezen’, zodat voedingsstoffen, smaak en textuur optimaal behouden blijven. De maaltijden zijn tot negen maanden houdbaar, wat helpt bij het verminderen van voedselverspilling. Even opwarmen is genoeg om je gasten of personeel te laten genieten van smaakvolle, kwalitatief hoogwaardige en gezonde maaltijden. Een uitkomst als je (ervaren) handen of ruimte tekortkomt in je keuken! Met een gevarieerde keuze in vis, vlees, vegan en vegetarisch biedt Way To Cool voor ieder wat wils.
No blogs found
No site content found